Milas Belediye Başkanı: '3 Bakanımız Milas'ta Açıklama Yapıyor, Ben Ekranlardan İzliyorum…'

Milas'ın CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçede açıklama yapan bakanlara '3 Sayın Bakanımız Milas’ta açıklama yapıyor, Milas Belediye Başkanı olarak ben ekranlardan izliyorum…' diyerek sitem etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla Milas'ta kameraların karşısına geçti.

Bakanların açıklamaları için 👇

Bakanlar Muğla'da Son Durumu Açıkladı: 'Her Gelen Yardımı Kabul Etmiyoruz"

Milas Belediye Başkanı Tokat, bakanlar açıklama yaparken bu paylaşımı yaptı ve "Belediye olarak, diğer belediyelerle olan yakınlık ve iş birliğimizi bakanlıklarımızla da kurabilmeyi, sürece daha fazla dahil edilmeyi ve birlikte olabilmeyi isterdik…" dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
02.08.2021

iktidar partisi değilsin ki. neden çağırsınlar. adam yerine koymamışlar belli.ne geliyorsa zaten partileşmeden geliyor bu ülkenin başına. O bölgeyi, yöreyi en iyi tanıyan kişiyi yanlarına bile yakıştıramamışlar.

Kıyamet kopsa bunlar kendinden olmayanları görmezden gelecekler. Kardeşiz kardeşiz diye bahsettiklerinin Türk halkı olmadığını bir kez daha anladık.

02.08.2021

Gün gelecek bu siyasi nefretiniz yargı önünde size kök söktürecek. Dar ağacında sallandığınız gün ülkenin yeni bir kurtuluş günü olacak.

TÜM YORUMLARI OKU (8)