Mika Raun Tahtanın Başına Geçerek Bir Öğretmen Gibi "Koca Nasıl Bulunur?" Dersi Verdi

Mika Raun, sosyal medyanın hayatımıza soktuğu en ilginç  karakterlerinden biri.Geçirdiği inanılmaz değişimle herkesi şaşkına uğratan, sosyal medyaya 'Şaka mı?' gibi bir kalıp kazandıran Mika, en çok da ilişkisiyle gündeme geliyor bildiğiniz üzere.

Sevgilisiyle yaşadığı 'kusursuz' ilişkinin her detayını sosyal medya hesabından paylaşan Mika, bunu ders olarak anlatmaya karar verdi.

Tahtanın başına geçip "Koca Nasıl Bulunur?" konulu dersini büyük bir ciddiyetle anlatan Mika, öğrencilerinin sorularını da yanıtladı.

İşte o video;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Sosyal Medyada Türkçe Dersi Veren Bir Kadın Dersi “Cüneyd Efendi" ile Anlatınca Ortaya Güldüren Bir Ders Çıktı

👇

Bir Süre Havası Solunduğunda Şifa Dağıttığına İnanılan Türbede Soluduğu Metan Gazının Etkisiyle Bayılan Kadın

👇

3 Jetin Gösteri Yaptığı Cinsiyet Açıklama Partisi Bugüne Kadar Yapılan Bütün Lüks Partileri Unutturacak

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
13.04.2024

Yapma be, onca ameliyatlar olup, acılar çekip, dünyanın ilacını kullanıp yana yakıla kadın olmak istedin ve asıl hedef koca bulmak olamaz. Kadın olmak bu değiil. 🤦🏻‍♀️

13.04.2024

Aşağıdakine cevaben; #kayra han Mika, her iki taraf hakkında bilgiye sahip olduğu için dinlemeye değer bulunuyor. Anladığım kadarıyla sen de dönmüş olanlardansın ki, her kendini dinlenmeye değer buluyorsun. Misal ben, karaktersiz ve ahmak beş para etmez erkeklerin kendi liglerinden çok çok üstünde kızlara yürüdüğünde ne yapılması gerektiğini uyguluyor ancak dersini veremiyorum maalesef... Çünkü tek kadın tarafı hakkında bilgi sahibiyim. PS: bana homofobik diyecekler için şimdiden söyleyeyim; hak ettiği için bu cevabı yazdım 😜✌🏻

13.04.2024

zengin koca-bir de fakir o.ç yazmış ne kadar iğrenç bir şahsiyet ya

13.04.2024

Ben de erkekler için "10 sene sonra yüzüne bakılmayacak amlarıyla kendini kraliçe zanneden, erkekler için sadece yürüyen bir amdan başka bir şey ifade etmeyen kezbanlardan nasıl kaçılır?" kursu başlatıyorum. Dersin hocaları ben, diyar pala, nejat işler, celal şengör. Kayıtlar bu hafta sonuna kadar, acele edin!

13.04.2024

Bana cinsiyetçi diyecekler için peşin uyarı, böyle cinsiyetçilere, böyle cinsiyetçi cevap yakışır. Benim gibi feminist bir erkeği bile bu noktaya getirdiyseniz kadın-erkek ilişkileri konusunda erkekler kadar kadınlar da özeleştiri yapmalı demek ki.

TÜM YORUMLARI OKU (18)