Midyat'ta Bomba Yüklü Araçla Saldırı: 3 Şehit

Mardin'in Midyat ilçesinde Anıtlı Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerce bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 asker ile 2 köy korucusu şehit oldu. 9 kişi de yaralandı.

Arşiv

Midyat'ın Anıtlı Köyü'nde bulunan jandarma karakoluna akşam saatlerinde PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi. Ajansların geçtiği ilk bilgilere göre saldırı bomba yüklü bir araçla gerçekleştirildi. 

Doğan Haber Ajansı patlama nedeniyle karakoldaki askerlerden yaralananlar olduğunu ve bölgeye çok sayıda ambulansın sevk edildiğini bildirdi.

1 asker ve 2 korucu şehit

Anadolu Ajansı saldırıda 1  asker ile 2 korucunun şehit olduğu bilgisini aktardı.

Ajans, saldırıda 9 kişinin de yaralandığını, olay yerine giden sağlık ekiplerince yaralılara müdahale edildiğini bildirdi.

Ajanslar

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
26.05.2016

Ortamı yatıştırmak dururken surekli birbirimizi asagiliyoruz. Biri yazıyor Kürt gebersin ülkeden surulsun biri diyor Türk defolsun asyaya geri dönsün. Biri rte faşizmi peşinde biri bilip bilmeden gidelim asalim keselim pesinde. Biri acitasyon peşinde. Biri oy peşinde. Biri ideolojisi için anasını satar. Biri hadi geri geliyor Osmanlı derdinde. Bok düzelir bu ülke. Yarragimi düzelir.

25.05.2016

medyanın hiç umrunda değil. gündem -mhp ne yapacak, chp de skandal, ankara da devir teslim trafiği. ülkeyi zaten robotlar koruyor. ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE

25.05.2016

Tv de teröristleri teslim alıyorlardi bugün kameranın karşısında 50 askeri dizip kamera karşısında tariycaksin cesaret edebiliyolarmı amk çocukları yeter böyle olmadan bitmez

TÜM YORUMLARI OKU (10)