Midyat Saldırısını PKK Üstlendi

Mardin'in Midyat ilçesinde dün İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla yapılan terör saldırısını PKK üstlendi.

Reuters'ın aktardığı habere göre internet sitesinden bir açıklama yapan PKK, saldırının sorumluluğunu üstlendi.

ANF’de yer alan habere göre, açıklamada saldırıyı Dirok Amed kod adlı teröristin gerçekleştirdiği öne sürülerek şöyle denildi: 

“8 Haziran günü saat 11.00’de Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğüne yönelik Dirok Amed arkadaşımız tarafından fedai eylem gerçekleştirilmiştir.”

Teröristin, Diyarbakır doğumlu İshak Katar olduğu belirtildi.

Midyat'taki Terör Saldırısında Can Kaybı 6'ya Yükseldi...

Dün bomba yüklü araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen saldırıda 3 polis şehit olmuş, 3 sivil hayatını kaybetmiş, 51 kişi de yaralanmıştı.

Reuters

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
09.06.2016

O hamile kadin polisin 6 aylık bebeğine doğmadan ölüm acısını yaşatanlar ve bu eylemleri destekleyenler.. o bebeğin hissettiği acıyı her dakika yasayın hem de hiç ölmeden

09.06.2016

Affferim, bravo... Ne de güzel yaptiniz, ramazanda, hem de alti aylik hamile bir kadini, -polis olsa ne, olmasa ne, o bir canli tasiyan dünyanin en olaganüstü olayini gerceklestirmeye hazirlanan bir anne adayi idi- ile beraber alti tane can aldiniz... E, artik basiniz göge ermistir, rahat uyurmusunuz bu gece yataginizda? Ha, tayyip her düsen candan, her damla akan kandan sonra yasayamadigi kadar orgazm olup, mutlu ve mesut zibariyor sayenizde.. Haydi yokmu baska biseyiniz? Mesela zeynep kamil'de falan patlayacak canli bombaniz yok mu? Inanin, orada cok daha fazla hamile kadin, dogmamis bebek, yenidogan, lohusa falan öldürebilirsiniz... Lanet olsun...

Pasif Kullanıcı
09.06.2016

amk k*rtleri murdar ettiler ülkeyi

09.06.2016

Bak orospu çocuğu, o ismini yazmayacak kadar nefret ettiğin Kürtlerden bazıları pkk ile çatışırken şehit oldu. Sen oturduğun yerden milliyetçilik yaparken bazı Kürtler hala Mardin'de, Şırnak'ta, Diyarbakır'da ortaya canını koyuyor. Seni gidi tatlı su milliyetçisi seni.

TÜM YORUMLARI OKU (20)