Microsoft'un Kapattığı Tango Gameworks'ü PUBG'nin Geliştiricisi Kurtardı

Microsoft tarafından kapatılacağı açıklanan, oyuncular tarafından sempati toplayan ekiplerden olan Tango Gameworks artık PUBG'nin de geliştiricisi olan Krafton çatısı altında.

Kaynak

Microsoft geçtiğimiz aylarda başarılı işleriyle oyuncuların sevgisini kazanan bazı stüdyolarını kapatacağını açıklamıştı.

Son oyunları Redfall ile isteneni veremeyen Arkane Austin ve Hi-Fi Rush ile oyunculardan bolca övgü toplayan Tango Gameworks'ün kapanacağı haberi tartışmalara neden olmuştu.

Kapatılacağı söylenen Tango Gameworks'ü deyim yerindeyse ipten alan yardım eli ise PUBG'nin de geliştiricisi olan Krafton'dan uzandı.

Satın alım hakkında yapılan açıklamada Tango Gameworks'ün Hi-Fi Rush markasını geliştirmeye odaklanmaya devam edebileceğine değinilirken stüdyonun gelecekteki projeler üzerinde de çalışacağı belirtilmiş durumda.

Satın alımın maliyeti ise açıklanmış değil.

Krafton çatısı altına giren Tango Gameworks'ün ne kadara alındığı açıklanmazken stüdyonun oyun kataloğunda yer alan he Evil Within ve Ghostwire: Tokyo gibi yapımların haklarının kimde kaldığı konusu da şimdilik belirsizliğini koruyor.

Eskişehir'deki Bıçaklı Saldırganın "Abone Olun" Dediği Zade Konuyla İlgili Konuştu
Take-Two CEO'su GTA 6 Hakkında Game Pass Kararlarını Açıkladı
Red Dead Redemption PC'ye Geliyor: PSN Sayfasında Önemli Değişiklik!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!