Microsoft'tan Apple TV'ye Karşı 'Ucuz' Xbox One

Yeni raporlar Microsoft'un donanım serisine Apple TV karşısında rekabet edebilecek yeni bir cihaz eklemeyi düşündüğünü gösteriyor. Petri internet sitesinden Brad Sams , Microsoft'a yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, şirketin ucuz ve hafif bir Xbox One üzerine çalıştığını öne sürdü.

Yeni cihazın konsolun daha küçük bir versiyonu olmaktan ziyade, sadece Windows Store oyunları ve uygulamalarını çalıştırmak için tasarlanmış olabileceği belirtiliyor. Rapor, bu planların net olmadığını ve rafa kaldırılabileceğini ifade ederken, cihazın kesinleşmesi durumunda 2016 yılının ikinci yarısından önce piyasaya sürülebileceğini ekliyor.

Microsoft'un hafif Xbox One versiyonu fiyat olarak da kullanıcıları zorlamayacak. Cihazın muhtemelen Apple TV gibi 149-199 dolarlık bir fiyat aralığında olması bekleniyor.

Chip

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
10.01.2016

Her ne kadar ucuz olursa olsun isterseniz çok daha üstün olsun microsoft bu işi yapamaz arkasında mağaza yok uygulama yok ovi yi de gördük windows mağazayıda... tutulacağını sanmıyorum oyun için alan olursa olur ancak

11.01.2016

Son çıkan Apple Tv gerçekten çok güzel ve eskisine göre de çok daha performanslı. Fiyatı da bir Apple cihazı için ucuz :). İçinde bulundurduğu donanım iPad Air 2 ile neredeyse aynı. App Store uygulamaları için biçilmiş kaftan ki bir TV de neredeyse orta halli bir Pc nin yapabileceklerini size sunuyor (daha sunmuyor ama app store tabiki büyüyecek tv için.). Microsoftun böyle bir girişimde bulunması çok güzel çünkü bir rekabet başlatacak ve büyük ihtimalle yeni bir pazar oluşacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ