Mick Jagger 73 Yaşında 8. Kez Baba Oldu

Dünyaca ünlü Amerikalı rock grubu Rolling Stones’un solisti Mick Jagger, 73 yaşında 8’inci kez baba oldu. Jagger’in 29 yaşındaki sevgilisi balerin Melanie Hamrick ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Mick Jagger’in daha önceki ilişkilerinden de 7 çocuğu ve 5 torunu bulunuyor.

Jagger'ın menajeri, sanatçının kız arkadaşı Melanie Hamrick'ten bir oğlunun dünyaya geldiğini ve bebekle annenin durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Rock müziğin efsanevi ismi Jagger'ın, en büyüğü 40'lı yaşlarında olmak üzere Georgia, James, Jade, Elizabeth, Lucas, Karis and Gabriel adlarında 7 çocuğu var.

Jagger, 2014'te torunu Assisi'nin bir kız bebek dünyaya getirmesiyle büyük büyükbaba olmuştu.

Kız arkadaşı L'Wren Scott'un 2014'te intihar etmesinin ardından Jagger, 29 yaşındaki balerin Melanie Hamrick'le beraberlik yaşamaya başladı.

The Rolling Stones'un gitaristi Ron Wood da, mayıs ayında eşi Sally Humphreys'in ikiz kızlarını dünyaya getirmesiyle 68 yaşında yeniden baba olmuştu.

Efsanevi rock grubu Rolling Stones, 11 yıl aradan sonra yeni çıkardıkları 'Blue & Lonesome' adlı albümle müzikseverle buluşmuştu.

The Rolling Stones'dan 11 Yıl Sonra Yeni Albüm

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
10.12.2016

85 yaşından bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir doğum haneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: DOKTOR--"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?" DEDE--"Evet, eşim." DOKTOR--"Ama bayan 25 yaşlarında..." DEDE--"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz. mıyım yani?" DOKTOR--"Yoo, aklıma benim dedem geldi de." DEDE--"Nesi varmış dedenizin?" DOKTOR--"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı.Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye.Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık,çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu,doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..." DEDE-"Olur mu, başkası vurmuştur onu. "DOKTOR-"Ben de onu demeye çalışıyorum işte

09.12.2016

doktorun biri bir gün çocuğun doğumunu haber vermek için dışarı çıkmış, hastası genç ve alımlı bir kadınmış. gözleri ile etrafı önce bir kolaçan etmiş, pek bir şey takılmayınca, "hanımefendinin kocası" demiş. bastonla ihtiyarın biri güç bela doğrulmuş. doktor bastona bakmış önce sonra ihtiyara. "babalık" demiş, elini omzuna atmış. "benim de dedemin bir bastonu vardı, bir gün bir ceylana nişan aldı zitong dedi ve ceylan olduğu yere düştü" demiş, "ne dersin" diye sormuş. ihtiyar "olur mu canım öyle şey, başkası vurmuştur" deyince doktor "babalık ben de tam bundan bahsedecektim" diyor. tabii bu fıkra idi, illa böyle olacak diye bir şey yok :) tebrikler babalık.

10.12.2016

bu yorumu görmeden bunun farklı bi versiyonunu yazdım bende:D ilk aklıma gelen buydu:D

09.12.2016

Yaş yetmiş iş bitmemiş

TÜM YORUMLARI OKU (8)