Michael Jackson'ın Kızı Çocuk Tacizi İddiaları Hakkında Konuştu: 'Babamı Savunmak Benim Görevim Değil'

Dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın iki erkek çocuğu taciz ettiği iddialarını içeren belgesel Leaving Neverland geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Belgeselin yayınlanmasının ardından ilk defa konuşan Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, 'Babamı savunmak benim görevim değil. Ben sadece herkesi sakinleştirmeye ve akışına bırakmaya çalışıyorum' dedi.

'Ben sadece herkesi sakinleştirmeye ve akışına bırakmaya çalışıyorum'

Kuzeni Taj Jackson'ın belgesele karşı yürüttüğü kampanyayı hatırlatan Paris Jackson, ailesinin, babasının adını temizlemek için gösterdiği çabayı desteklediğini söyledi.

Paris Jackson, 'Ama benim görevim bu değil. Ben sadece herkesi sakinleştirmeye ve akışına bırakmaya çalışıyorum. Olgun olun ve büyük resmi düşünün. İşte bu benim' ifadelerini kullandı.

İki bölümlük yaklaşık dört saat süren belgesel, ünlü popçunun 7 ve 10 yaşındaki iki erkek çocuğunu taciz ettiği iddialarına odaklanıyor.

Şuanda 30'lu yaşlarında olan Wade Jobson ve James Safechuck isimli kişiler, Jackson tarafından cinsel tacize uğradıklarını ve yıllar sonra bununla nasıl başa çıktıklarını anlatıyor.

Jackson'ın ailesi belgeseli 'linç' diye tanımlayarak HBO kanalına dava açarken, Kanada ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde bazı televizyon ve radyo kanalları tepki olarak ünlü popçunun şarkılarını çalmama kararı aldı.

Ayrıca bakabilirsiniz👇

Michael Jackson'ın Hayatını Konu Alacak Çarpıcı Belgesel "Leaving Neverland"in İlk Fragmanı Yayınlandı!

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
16.03.2019

Yaşarken yıkamadıkları şöhretini öldükten sonra yıkmak istiyorlar. Michael Jackson'ı bitirmeyi "görev" edinmiş bir oluşum var.

16.03.2019

Kedilerim de gece benimle uyuyor. Şimdi ben neyim mesela, hayvanlarla falan mı sevişiyorum ? Michael'ın hayatından milyonlarca çocuk geçti, hastasıyla sağlıklısıyla. Neden sadece bu ikisi bu şekilde ortaya çıkıyor? Wade'in 2013 yılında Michael Jackson temalı bir Cirque de Soleil şovundan bir dansçı iken kovulması, bu ikilinin 2014 yılında ortak bir avukat tutup dava açması ve karar olarak ikisinin Michael Jackson Estate'e 100'er bin dolar ödemesi olabilir mi ana sebep sence : ) Yeterince araştırmıyorsunuz.. Şüphelerinizi anlıyorum, gördüğünüz çelişkilerin farkındayım. Ama görmediklerinizi de bilmenizi isterim.

16.03.2019

Michael Jackson bana tacizde bulunuyor, yıllar sonra bunun farkına varıyorum, şuan 30'lu yaşlarımdaydım ve bundan sadece 7 yıl önce onun adını yaşatan bir gösterideki dansçılardan biriydim. Kovulmamla ve bu durumun referansımda olumsuz bir etki bırakması sebebiyle farkına vardım ki Michael beni yıllarca taciz etmiş. Ben şok.. : ) Böyle mi demiş olmalı yani Wade? Bu zamana kadar hep mi çocuktu, hiç mi birileriyle birlikte olmadı da taciz kavramının ne olduğunu anlayamadı ?

15.03.2019

tacizci oldugunu düsünmyorum. hayattayken de konsuu gecti. ama kimse ispatlayamadı. hatta tacizde bulundugu söylenen cocugun bile ifadesinde celişkiler vardı. micheal ı sevmezdim ama hayatını okuyunca gercekten adamı sevmeye basladım. kitap bitsin istemedim. diyelimkü tavizci. milyon tane cocukla iç içeydi sadece iki tanesi taciz olarak ortaya atıldı. adam kamyonlarla oyuncak gönderiyodu fakir mahallelere. yüzlerce cocuga ucretsiz konserde yer ayarlıyodu hemde tüm konserlerinde. vs vs adam kendini cocuklara adamıs tamamen. bukadar içli dıslıyken bence iki cocugun cekişkili ifadeleri ile suclanmaması gerek.

15.03.2019

Bence çok gözönüde olduğundan bi de malum ten renginden dolayı maalesef karatma yapıldı sanırım kendisine ,o zaman bile çok üzülmüştüm böyle habere.:(

TÜM YORUMLARI OKU (29)