MHRS'de Randevu Krizi: Vatandaşlar İsyan Etti

Sağlık Bakanlığı uygulaması Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden hastaların randevu alamadıkları belirtiliyor.

Ankara dahil birçok ilde yaşayan hastaların ilçelerdeki sağlık kurumlarına yönlendirilmesi nedeniyle vatandaşlar mağduriyet yaşıyor.

Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji, dahiliye, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, psikiyatrı ve çocuk kliniklerinden de randevu alınamadığı belirtiliyor. Ancak filtreyi biraz genişletip ilçe tercihini yapmadığınızda durum değişiyor. Sistem bu kez Nallıhan, Elmadağ, Polatlı ve Kızılcahamam gibi merkeze çok uzak ilçelere yönlendiriliyor.

İleri tarihli hastane randevuları için ALO 182 üzerinden randevu oluşturmak da bir başka seçenek. Ancak burada dada her şey başa dönüyor. Örneğin KBB, dahiliye gibi bölümlere merkezdeki biri hastaneden alabileceğiniz. en erken randevu için Şubat ayı işaret ediliyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
18.01.2022

Önceden hastane kuyrukları vardı yeğenim. Sen bilmezsin eskileri!

19.01.2022

İroni yaptığınızı biliyorum da, keşke yeniden sıra olsak.. En azından bekler bekler sıramız gelince tedavi olurduk. Şimdi Ocakta ararsan kasıma falan randevu veriyorlar, ya da internetten randevu kapışmak için yarışa gidiyorsun 15 gün sonrasının yeni randevusu açıldığında 1 saniye içerisinde aldın aldın

18.01.2022

Sağlık çalışanı olarak sağlık sisteminin temel problemleri doktor hemşire yetersizliği birinci basamakların ve acil servislerin doğru çalışmaması ve nüfusun aşırı derecede yoğun olması bunlar çözülmeden sağlıkta hiç bir şekilde ileri gidilmez. İşin içinden biri olarak söylüyorum

18.01.2022

Ha kapıda kuyruk beklemişsin ha telefonda randevu. Eskiden neyse hala o şekilde. Teknoloji bile bu ülkeyi bi adım öne atamadı.

TÜM YORUMLARI OKU (8)