MHP'nin 'VPN'ler Engellensin' Talebi Sosyal Medyanın Gündeminde

MHP, sosyal medya düzenlemesi üzerindeki tartışmalar devam ederken yasaklanan sitelere girmeyi sağlayan VPN servislerinin de engellenmesini istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, TBMM'de görüşülmesi beklenen ve 'sansür' olarak nitelendirilen sosyal medya düzenlemesi hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında 'Mevcut mevzuatlar sorunları çözmekte yetersiz kalmaktadır'  diyen Yıldız, 'Erişim engeli koyulan platformlara, yasaklı sitelere VPN (sanal özel ağ) üzerinden de erişimin önlenmesi için yeni ve köklü tedbirler alınmalı, uluslararası işbirliği geliştirilmelidir' önerisini dile getirdi.

Yıldız ayrıca 'Cumhur İttifakı, sosyal medya bataklığını ıslah edecek, sosyal medyada da insanın onuru korunacak, özel hayatın gizliliğine saygı duyulacak, lekelenmeme hakkı gözetilecektir.' dedi.

VPN servislerinin engellemesi talebi soyal medyada konuşuluyor 👇

MHP, sosyal medyaya kimlik numarasıyla girilmesi önerisinde de bulunmuştu. 👇

MHP'den Kanun Teklifi: Sosyal Medyaya Kimlik Numarasıyla Girilsin

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
27.07.2020

bunların kafalar 1800 lerde kaldığı için böyle internetmiş falan dokunuyo bunlara. kapa aq interneti postayla hatta güvercinle haberleşelim. ama o mercedesin anahtarını bırak bak ahırda at arabası var ona bin tamam koçum.

27.07.2020

Yıl olmuş 2020 dijitalleşme çağında uğraştıkları şeye bak, geleceği hesap edenler ana sınıfı müfredatına kadar yazılım teknoloji dersleri ekliyor bu vizyonsuzlar teknoloji ve ihtiyaç paralelinden sapıp ülkenin geleceği ile oynuyor. Sanıyorlar ki vpn teknolojisini sadece porno izleyenler ve kendini gizlemeye çalışanlar kullanır, evden çalışan binlerce insan vpn üzerinden erişim sağlayıp çalışıyor şirketlerin bilgi güvenliği açısından kullanımını ne yapacaksınız. Biz okumamızı istemediğiniz haberlere bilgiye ulaşıp bilgiyi yayabiliyoruz siz interneti story atmak için kullanıyor olabilirsiniz. Medyada gözümüze sokulan uzaktan kumandalı adamların hilafet isteklerine ekonomi ve işsizlik gibi sorunlara sessiz kalanlar interneti sınırlandırmak istiyor vatanseverlikleri özgürlükleri boğmak için çaresizlik söyleminden başka bir şey değil. Vpn engellemek öyle kolaydı engellesen bile çözüm mü taş devri insanları. Ne yaparlarsa yapsınlar gelişen dünyada kaybolacaklar adınız esameniz anılmayacak.

27.07.2020

Bence verin halkın eline cilalı taşı oynasınlar dursunlar. Okumasinlar araştırmasınlar aman akillanip da kimseye laf söylemesinler.

27.07.2020

@Sefa Döner: Yoook.Olamz knk cilalı taşla falan millet şimdi ateşi keşfeder,meşale yapar falan.Aman aman.En iyi iki tane çubuk verelim

TÜM YORUMLARI OKU (76)