MHP'nin Kızılcahamam Kampı Başladı

Partinin Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ile TBMM Grubu üyelerinin katıldığı kampta, parti içi gelişmelerin yanı sıra anayasa değişikliği, başkanlık sistemi tartışmaları, terörle mücadele ve dış politika gibi konuların ele alınması bekleniyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kızılcahamam Patalya Otel'de bugün başlayan kamp, yarın öğle saatlerinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin gerçekleştireceği basın toplantısı ile sona erecek. 

Toplantılara katılmak üzere ilçeye gelen Genel Başkan Bahçeli, otele gitmeden önce Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Bahçeli ve beraberindekiler, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dua ederek şehit isimlerinin olduğu lahitlere karanfil bıraktı. Bahçeli ve beraberindekiler, Kızılcahamam Belediyesi Eğitimci Nuray Yeşil Müzesini de gezdi.

Bahçeli, daha sonra toplantıların yapılacağı otele geçti. Basına kapalı gerçekleşecek kamp, yarın öğleden sonra bitecek.

AA

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
09.01.2016

Moral motivasyon ve kondisyon depolayacaklar. Akıcı, hızlı ve anlaşılır hayır deme antrenmanları yapıp Türk siyasetinde gizliden gizliye her partiye görünmez destek vermeye devam devam edecekler. İşlevsizlik sporunu bir adım daha öne çıkarma gayreti ile çalışmaya devam edecekler.

09.01.2016

masraflar azalmıştır. malum giderek eriyor mhp milletvekili sayısı. gülsek mi ağlasak mı lan

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ