MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “İşine bak” diye azarladığı, MHP'li isimlerin 'ajan provokatör' ilan ettiği VOA Türkçe muhabiri Yıldız Yazıcıoğlu’nun 2015 yılından Bahçeli ile röportajı çıktı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “İşine bak” diye azarladığı, MHP'li isimlerin 'ajan provokatör' ilan ettiği VOA Türkçe muhabiri Yıldız Yazıcıoğlu’nun 2015 yılından Bahçeli ile röportajı çıktı.
Bahçeli’nin bu sözlerinin ardından kendisinin TBMM Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali, gazeteci Yazıcıoğlu’nu tartaklayarak oradan uzaklaştırmıştı.
Röportajda Bahçeli, Erdroğan için “AKP’de bundan sonra milliyetçi oyların kalacağına ihtimal vermiyorum. Milli Görüş’ten gömlek değişirdi, demokrat muhafazakar oldu. Şimdi de yozlaşmış bir muhafazakarlığı savunuyor” ifadelerini kullanıyor.
Bahçeli ayrıca Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Erdoğan’ın tarafsız olduğu yönünde kararını da eleştirerek şöyle devam ediyor: “YSK Erdoğan fanusunu içine girmiş, sadece onu teneffüs ediyor. Gelecekte hepsinin hesabı sorulur.”
Soru soran gazeteciye işine bak demek de ancak bunların yapabileceği bir şey zaten. Gazetecilik nasıl yapılır bir tek gazeteciler bilmiyor. Onların dışında herkes kitabını yazmış maşallah...
Sürekli kendine gol atan başka parti yoktur. Yahu bunların tabanı gerçekten hangi mantıkla halen destekliyor akıl almaz bir psikoloji.
Dedeleri ne ki torunları ne olsun