MHP’li Semih Yalçın Sinem Fıstıkoğlu’nu Hedef Aldı: "Müşterilerini Şevke Getirmeye Çalışan Bir Barmaid"

MHP Genel Başkan Yardımıcı Semih Yalçın, Halk TV’yi ve sunucu Sinem Fıstıkoğlu’nu hedef alan bir açıklamada bulundu. Halk TV için “Halt TV” diyen Yalçın, sunucu Sinem Fıstıkoğlu için ise “barmaid” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Sinem Fıstıkoğlu’nun sunduğu Halk TV’deki programda Devlet Bahçeli ile ilgili konuşulmasını eleştirdi.

Yalçın’ın, Sinem Fıstıkoğlu ile ilgili cinsiyetçi eleştirisi ise tepki çekti.

“O sırada TV stüdyosu, bir yayın odasından çok kafe bar havasına bürünmektedir. Programın sözde sunucusu da, tüketimi arttırmak için bar müdavimlerini şevke getiren bir barmaid havasındadır.”

“Sözde Sunucu Sinem Fıstıkoğlu’nun yayın sırasında bir hanımefendiye yakışmayacak şekilde takındığı saygısız ve lakayt tavır, ibretle izlenmektedir. “

Yalçın, programa katılan Memleket Partisi eski Genel Başkan Yardımıcısı İpek Özkal Sayan için ise “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den söz ederken alaycı bir tonda hadsizce sık sık kıkırdaması, üstlendiği görevleri kaldırabilecek ahlaki vasıflardan ve adabımuaşeretten yoksun olduğunu göstermektedir.” ifadelerini kullandı.

Semih Yalçın ayrıca programda bulunan LDP eski Genel Başkanı Cem Toker’i de eleştirdi ve Toker için “tabansız”, “liboş” ve “Amerikancı” tanımlamalarını yaptı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

MHP’li Semih Yalçın Bu Sefer de Özgür Özel’i Tehdit Etti: "Haddini Bildiririz"
MHP’li Semih Yalçın’dan AK Partili Tuğrul Türkeş’e Tepki: “Başbuğumuzun Kemiklerini Sızlatıyor”

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
07.09.2024

Kendisi bardan “pavyon” dan çıkmadığı için…

İleride olur da ülke olarak kalkınabilirsek tarihçiler bu ve bunun gibi adamları ülkenin o dönemde içinde bulunduğu karanlığın en büyük müsebbibi olarak anlatırlar muhtemelen.

Bu adam ciddi beka sorunu.

TÜM YORUMLARI OKU (11)