MHP’li Semih Yalçın’dan AK Partili Tuğrul Türkeş’e Tepki: “Başbuğumuzun Kemiklerini Sızlatıyor”

AK Parti Ankara Milletvekili olan Tuğrul Türkeş, Gezi Davası sebebiyle tutuklu bulunan Osman Kavalı’yı hapiste ziyaret edeceğini açıklamıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Türkeş’in açıklamasına tepki gösterdi. Yalçın, Türkeş’e ziyaretten vazgeçmesi çağrısında bulundu.

AK Parti’de siyaset yapan Alpaslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş, Osman Kavalı’yı hapiste ziyaret etmek istediğini açıklamıştı.

Detaylar 👇

AK Partili Tuğrul Türkeş'ten Dikkat Çeken Hamle: Osman Kavala'yı Ziyaret Edeceğini Duyurdu

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Tuğrul Türkeş’in açıklamasına tepki gösterdi.

“Yıldırım Tuğrul Bey’in saçma sapan açıklamaları taşıdığı soyadına biteviye zarar veriyor. Onun siyasetteki yakışıksız duruşu; doğruları eğriltip fikirleri sığlaştırmak ve dava kavramını ilkesizleştirmek üzerine kurulu.”

“Tuğrul Efendi şimdi de Gezi Davası’nda tutuklanan Osman Kavala’yı cezaevinde ziyaret edeceğini söylemiş. Üstelik "İşte gerçek millîlik, yurtseverlik bu… Bana öğretilen milliyetçilik bu." diyerek büsbütün zırvalamış. Bu densiz sözün neresini düzeltmeye kalksanız, elinizde kalır.”

“İnsan babasının davasından, manevi ve fikrî mirasından zerre kadar nasiplenmez mi?”

“Türklüğe düşman çevrelerin aleti, taşeronu ve Türk milliyetçiliği davasının sicilli muarızlarından, Gezi Parkı Olayları sırasında devlete başkaldıran bölücülerle birlikte hareket ederek hüküm giymiş olan azılı bir suçluyu ziyaret etmek; merhum Başbuğumuzun kemiklerini sızlatmakla kalmaz; onun soyadını da, siyasi mirasını da lekeler.”

“Kavala’yı ziyaret milliyetçilik değildir. Bilakis zillettir; milliyetsizlik, ilkesizlik ve karaktersizliktir. Bölücü ve Marksist eylemlere, Türk düşmanlığına doğrudan destek çıkmaktır.”

“Tuğrul Türkeş’i; Türklük düşmanlarını sevindirecek ve Kavala açısından “Senin eylemlerini onaylıyorum.” anlamına gelecek teşebbüsünden vaz geçmeye davet ediyoruz.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Osman Kavala Kimdir? Osman Kavala Neden Tutuklu? İşte Osman Kavala'nın Biyografisi
MHP’li Yetkiliden Abdulkadir Selvi’ye Silivri Tehdidi: “Tek Çare Osman Kavala’nın Yanına Gitmesi”

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
16.07.2024

İyi ki mhp gibi vatansever bir oluşum varda ülke güllük gülistanlık. Mesela mhp olmasaydı SEKA işletmesi özelleştirme kapsamında 5 milyon liraya satıldıktan bir süre sonra 68 milyon liraya geri alınıp fabrika yıkılır kağıtta dışa bağımlı hale gelirdik, kitaplar bu kadar ucuz olmazdı. Aynı şekilde şeker fabrikaları değerinin çok altında satılır şeker daha pahalı olur Abd li şirket Cargill'in nişasta bazlı şekerleri ile zehirlenirdik. Limanlarımız 45 yıllığına bedavadan satılır denetimi kaybederdik. Ormanlar yakılır yerine 5 yıldızlı hoteller yapılırdı. Hes ler ve madenlerle köylünün toprağı suyu kirlenir Kanada lı Anagold şirketi göllerimize siyanür boşaltıp Türkiye de yaptığı kar ile övünürdü. İşsizlik tavan yapar kiralar katlanır insanlar 17 bin lira ile geçinmek zorunda kalırdı. Ülkeye milyonlarca kontrolsüz kaçak göçmen sığınmacı akını olur refah seviyemiz daha aşağı çekilirdi. Parayla şartsız vatandaşlık satılırdı. 1 liralık iş 10 liraya yapılır ülke soyup soğana çevrilirdi.++

16.07.2024

Vergi borçları silinir devlet bankaları verdiği kredileri geri alamazdı. Suç baronlarının sığınma ülkesi olup kara paradan gri listeye girerdik. Ülkeye onlarca yabancı üssü kurulur abd ve israil in hareket alanı genişlerdi. Hangi birini sayalım. İyi ki mhp varda cennet gibi ülkede cenneti yaşıyoruz. Neyse gezi eylemleri sırasında Devlet Bahçeli'nin destek açıklamalarını unutmadık hani akp yi vatan hainliğinden yüce divanda yargılayacağız dediği zamanlar. Sizin homojen ilkeleriniz ve durum milliyetçiliğiniz patlak lastik üzerinde ki yamadan farksız olduğu için şaşıracak bir şey de yok.

16.07.2024

Devlet Bahçeli, Mümtaz’er Türköne'ye sahip çıkarken sızlamadı mı başbuğunuzun kemikleri?

17.07.2024

Bu Semih danasını bayramda nasıl görüp de kesemedi kasaplar? hayret ediyorum doğrusu

TÜM YORUMLARI OKU (12)