MHP’li İsim Ünal Karaman’ı Hedef Gösterdi: Hakan Şükür ile Gönderme Yaptı

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, İYİ Parti’den milletvekilliği için aday adayı olan Ünal Karaman’ı hedef gösterdi.

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Genel Başkan Meral Akşener tarafından üyelik rozeti takılan Ünal Karaman, "Cesurlar hareketinin kıymetli mensupları hepinizi saygıyla selamlıyorum. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda bir iz bırakabilmek Türk milliyetçileriyle yol yürümek için buradayım. Yaradan yolumuza yoldaş olsun" ifadelerini kullandı.

Karaman'ın İYİ Parti saflarına katılması, MHP cephesinde tepkiye neden oldu.

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Ünal Karaman'ın FETÖ firarisi eski milli futbolcu Hakan Şükür'le aynı çizgiye geldiğini savundu.

Fatih Aydın’ın paylaşımı 👇

“Talihsizliğe bakın ki Ünal Karaman FETÖCÜ Hain Hakan Şükürle aynı çizgiye gelmiş.! Yuh olsun… Ülkücü vicdanlarda artık yok hükmündesin..!”

MHP'li ismin Ünal Karaman paylaşımı sosyal medyada tepki çekti 👇

👇

👇

👇

👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Sosyal Medyanın Karanlık Tarafı: Öğrendiğinizde Size "Yok Artık!" Dedirtecek Rahatsız Edici 19 Gerçek

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
22.03.2023

Siz var mısınız da birine yok hükmü veriyorsunuz?

22.03.2023

Ünal Karaman iyi parti toplantısında. Türk milliyetçileriyle yol yürümek için buradayım. diyor Ünal Karaman burası herhangi bir takımın kulübü değil ülkenin kaderini değiştirecek ittifaklar kulübüdür senin faşizan zihniyet övgü yağdırdığın yer hiç değildir sözün devamında iyi insanlar yani milliyetçi insanlar yürümekte mutlu olduğunu söylüyor ittifak içinde olan insanların hepsi senin zihniyetinden değildir artı yıllarca bu halka terörist diyenlerden çok çekti şimdide kafatascı zihniyeten mi? Çeksin faşist fikirler kendine sakla. 😡😠

22.03.2023

ya kim bu zavallı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ