Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı: Kışladan 'MHP'li Bucak'a Selam' Videosuna Soruşturma

Videoda rütbeli bir askerin koğuştaki acemi erlere emir vererek Bucak’a selam gönderdiği görülüyor. 🎥

Görüntüler sosyal medyaya yansımış ve tepkilere neden olmuştu.

"Sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatıldı"

MSB'den yapılan açıklamada, 'Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018'de Kars'ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır' denildi.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.12.2018

Bu olay TSK'daki şımarıklığın, başı boşluğun göstergesi, normal şartlarda en rütbelinin bile şunu yapmaya cesaret edememesi gerekir, sorun sadece bu video değil sorun daha büyük.

05.12.2018

İslamcıların güdümüne girmedikçe askeriyeyi dinsiz ilan edip meczup kitleye linç ettiren ve ne kadar vatansever asker varsa iftiraya kurban giderek hayatının kararmasına sebep olan zihniyetin bir ferdi olarak sen sorunun ne olduğunu düşünüyorsun?

05.12.2018

Aklıma 15 Temmuz günü teslim olduğu halde kana susamış yaratıklar tarafından linç edilerek öldürülen rütbesiz askerler geldi. Arka plânda hangi zihniyet vatan evlatlarını siyasi çatışmaya kurban ediyor tekrar görmüş olduk.

Pasif Kullanıcı
05.12.2018

Aralarında elbette masum olanlar vardır, seçmek zor ancak özellikle köprüdekilerin hiçbirisi masum değildi, emir zoruyla ateş etmediler, ateş etmek için emir istediler. Köprüdeydik ve hepsini bizzat duyduk gördük. Köprüdeki askerlerin tamamı o gün asılmalıydı. Ayrıca gezi olaylarında niye polisler emir kuluydu demediniz? niye limon sat onurlu yaşa dediniz? Askerler emir kuluydu da polisler değil miydi?

05.12.2018

eskiden askeri okullar aramızdan en başarılı çocuklar küçüklükten seçer eğitir kaliteli subay yetiştirirdi şimdi hava kuvvetlerine reklamla pilot arıyorlar.Orduyu bu kadar niteliksizleştiren başta fetö sonra ona zamnında çanak tutanlar utansın.Şu sikik gibi kalitesizlerin verdiği emre 5 ay katlanmak yerine 15 bin verir işime bakarım.

Pasif Kullanıcı
05.12.2018

Eskiden askeri okulların seçtiği öğrenciler 1 kere darbe yaptı, 2 kere muhtıra verdi, 1 kere darbe teşebbüsünde bulundu.

TÜM YORUMLARI OKU (27)