MHP'li Birol Gür, Ahbap ve Oğuzhan Uğur'u Hedef Gösterdi: 'Yardımları AFAD'a Yapın'

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 10 ilde 17 bin 134 kişi hayatını kaybederken, 70 bin 347 kişi yaralandı. Kurtarma ekipleri enkaz altında kalan insanları kurtarmak için tüm hızıyla mücadele ederken, MHP'li Birol Gür, Ahbap Derneği ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef gösterdi. Yurttaşlara seslenen Gür, ''Yardımları AFAD'a yapın' dedi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden geçen yıl aralık ayında istifa eden Birol Gür, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, ilk günden itibaren deprem felaketi mağdurlarına yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.

MHP'li Gür'ün paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var.”

Afet Bölgesindeki Çalışmalarıyla Takdir Toplayan Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur Tehdit Edildi

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
09.02.2023

Onlardan başka güvenilecek kurum mu bıraktınız g*t yalayıcıları? Sırf sizden değil diye sadece halk için çırpınan insanlara bok atıyorsunuz. Yatacak yeriniz yok ulan, toprak bile kabul etmeyecek sizi.

09.02.2023

Onlar banka hesaplarındaki akışları paylaşıp şeffaf davranabiliyorlar. Senin gööttün yiyor mu? Ben de aynı uğursuzluğu siz ve sizin gibilerin yaptıklarında görüyorum. Benim gördüklerimin ispatı da var. Onu ne yapacağız? Biz milletiz, biz asiliz, sen vekilsin, haddini bil otur oturduğun yerde. Sana mı soracağız nereye ne bağışlayacağımızı?

09.02.2023

İnsanların devlet kadar güvendiği bir sanatçı var ortada. Bence kendinize bunu sorun. Acaba neden?

TÜM YORUMLARI OKU (50)