Onedio Logo

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Teğmenlerin Ordudan İhraç Kararına Destek Verdi

Kapak Görseli

'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' diyen beş teğmenin ihracının etkileri sürüyor. Kamuoyunda muhalefetin sert tepkileriyle karşılaşan karara farklı kesimlerden de destek geliyor. AKP'ye yakın gazetecilerin destek verdiği karara bugün bir destek de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli sosyal medya hesaplarından karara desteğini açıkladı.

30 Ağustos'taki törende kılıçlarını havaya kaldırarak, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyen teğmenlerle ilgili soruşturma tamamlandı ve ihraç edildiler.

30 Ağustos'taki törende kılıçlarını havaya kaldırarak, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyen teğmenlerle ilgili soruşturma tamamlandı ve ihraç edildiler. Görseli

Beş teğmenin ihracına kamuoyunun farklı kesimlerinden olumlu olumsuz tepkiler gelmeye devam ediyor. Bir tepki de bugün Devlet Bahçeli'den geldi.

Beş teğmenin ihracına kamuoyunun farklı kesimlerinden olumlu olumsuz tepkiler gelmeye devam ediyor. Bir tepki de bugün Devlet Bahçeli'den geldi. Görseli

Bahçeli, kararı "doğru ve isabetli" olarak değerlendirdi. Bahçeli "TSK Disiplin Kanunu'nun amir hükümlerinin tatbikiyle ayırma cezasının muhataplarına uygulanması doğru ve isabetli bir karardır." dedi.

Devlet Bahçeli alınan karara saygı duyulması gerektiğini "Herkes bu karara saygı duymalıdır" diyerek kamuoyu ile paylaştı.

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Gündeminde Yeni İddia: "Yavaş Her Şartta Aday Olacak"
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, E-Devlet'teki Sızıntı İddiasını Reddetti
Santorini Yanardağı'nda Hareketlilik mi Tespit Edildi? Santorini Yanardağı Patlar mı?

Popüler İçerikler

Çocuk Felci Geçirmiş: Edip Akbayram'ın Hastalıklarla, Yasaklarla Dolu Pek Bilinmeyen Hayat Hikayesi
Çocuk Felci Geçirmiş: Edip Akbayram'ın Hastalıklarla, Yasaklarla Dolu Pek Bilinmeyen Hayat Hikayesi
Her Yerde Aranıyordu: Mimar Ece Gürel Sağ Olarak Bulundu
Her Yerde Aranıyordu: Mimar Ece Gürel Sağ Olarak Bulundu
Geri Sayım Başladı! Özgür Özel: ''Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Adayımız Olacak''
Geri Sayım Başladı! Özgür Özel: ''Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Adayımız Olacak''
YORUMLAR
01.02.2025

dedi apo pcinin sözcüsü

01.02.2025

Apocu hareket partisi ve müritleri fıtratı gereği saygı duyabilir. Bizi bağlamıyor.

01.02.2025

Bu yapılanı unutmamız gerek. Türkiye Cumhuriyeti'nde "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" demek suç oldu. Ey ahâli! Ne zaman uyanacaksın!? Ne zaman??

TÜM YORUMLARI OKU (45)