MHP Genel Başkan Başdanışmanı Sözlü'den Tarkan'a 'Dersim' Çıkışı: 'Ne Çukur Bir Adamsın Sen'

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, şarkıcı Tarkan'ın Tunceli'deki orman yangınıyla ilgili mesajını eleştirdi. Sözlü, 'Ne çukur bir adamsın sen sözde Tarkan' dedi.

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, şarkıcı Tarkan'ın 'Dersim’deki yangınların bir an önce kontrol altına alınmasını diliyorum. Kalbim ve dualarım Dersim’le. Geçmiş olsun' şeklindeki paylaşımına tepki gösterdi.

Dün akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabında bir mesaj yayınlayan Sözlü, Tarkan'ın söz konusu paylaşımını alıntılayarak şunları söyledi:

Popüler İçerikler

Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
30.08.2021

Yeni kurulan cumhuriyet düzeninde ağa ve şeyhlerin hakim olduğu feodalizmi yıkmak için ismi değişmiştir.Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsak o şehrin adı Tunceli’dir. tunceli dersim olursa, hakkari çolemerg olur, diyarbakır amed olur, hatta istanbul konstantinopolis bile olur.O yüzden Atatürk’ün izindeysek dersim demek yanlış olur

30.08.2021

Diyebilirsin…

30.08.2021

lan namussuz lan şerefsiz partisi ne ki kendi ne olsun faşonun lan it neden oralarda bu yangınlar kaç gündür söndürülmüyor diye soracağına sorduğu söyledği şeye bak sizin ben ...

30.08.2021

özünde iyi bi insan ama yanlış ifadede bulunduğunu düşünüyorum tarkanın. böyle iki yüzlü partililer bile eleştiriyor sonra ki acı gerçek haklı bir eleştiri olması.

30.08.2021

Eleştirinin neresi haklı??? Bizim memleketimize Dersim dememiz sizin ne gibi zorunuza gidiyor anlamış değilim? Biraz zeka ya biraz zeka. Sizden başka bir şey istemiyoruz. Aç bir araştır en fazla okuma oranının, en fazla üniversite mezununun bulunduğu yer neresiymiş? Hoş görünün, insan sevgisinin en fazla oldu yer neresiymiş, Aç biraz araştır Kadın cinayetlerinin, hayvanlara işkencenin en az olduğu yer neresiymiş? Sizi ne ilgilendiriyor bizim kendi memleketimize ne isim verdiğimiz??? İzmirlilerin çekirdeğe çiğdem demesini eleştirmek gibi bir şey bu bence? Artık şu at gözlüklerinizi çıkarın.

TÜM YORUMLARI OKU (16)