MHP'den Aday Olacağı Konuşulan Melih Gökçek'ten, Hayati Yazıcı'ya: 'Sabrımı Taşırma, Tozunu Atarım'

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in önümüzdeki yerel seçimde MHP'den aday olacağı yönündeki iddialar gündemdeki yerini koruyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın, Gökçek'in adaylığına ilişkin soruya verdiği yanıta Gökçek'ten sert yanıt geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bugün NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Yazıcı'ya, Melih Gökçek'in 2019 Mart'ında yapılacak yerel seçimde MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağı yönündeki iddialar da soruldu.

"Gökçek iş olsun diye görevden alınmadı"

'Benim gündemimde böyle bir konu yok. Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim' diyen yazıcı şöyle devam etti:

'Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı. Bundan bir süre önce görevini bırakması istendi. Bu iş olsun diye yapılmış bir tasarruf değil. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım'

Yazıcı'nın açıklamasına Gökçek'in yanıtı sert oldu. Gökçek, Twitter hesabından "Benimle ilgili kamuoyu önüne çıkamayacak bir suçum varsa, açıklamazsan namertsin" dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ne olmuştu?

MHP'den Yerel Seçim Bombası: 'Melih Gökçek'i Ankara İçin Düşünüyoruz'

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek'in bu görev için önümüzdeki yerel seçimde MHP'den aday olacağı iddia edilmişti.

Bu kulis haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Bu gelişme üzerine Gökçek ile konuştuğunu söyleyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “MHP’den Melih Bey'e yapılan resmi bir teklif yok. Ben Melih Gökçek beyle görüştüm, ben partinin emrimdeyim dedi” açıklamasını yapmıştı.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
25.10.2018

lan hadi bir kavga edin akp karışsın kendi kendilerini bitirsinler malum Muhalefet yapamıyor bu işi ama bence siz yaparsınız ülkede herşeyi siz yapıyorsunuzu bunuda yaparsınız zannımca :D

25.10.2018

Hadi her zaman ki gibi birbirinizi üstü kapalı şekilde işlediğiniz suçlar üzerinden itham ve tehdit edin. Parti içi bu kadar çok tartışma yaşayan ve birbirlerini pislikleri üzerinden tehdit eden başka bir yapı yok.

25.10.2018

Melih Bey kullanılıp atılmayı sindiremiyor haliyle. Hiç bir şey yapamayacağını kendi de biliyor aslında. Ortada dava falan yok Sayın Gökçek. Erdoğan hanedanı için hepiniz birer araçsınız sadece. İşi biten de depoya kaldırılıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (21)