Mezuniyette Açılan Pankart ile 'ODTÜ Yolu' Yeniden Gündemde!

Yavaş, daha önce yolun akıbeti için halkın iradesini işaret etmişti...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

ODTÜ mezuniyet töreninde açılan pankartla beraber tartışma yeniden başladı.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre geçtiğimiz hafta iş makinalarının çalışmalarının tespit edilmesinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunan ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı Baki Arslan duruma tepki göstermişti.

Belediyenin ODTÜ arazisinde çalışma yapmadığını açıklamasının ardından CHP’li bir isim aracılığıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ulaştığını ifade eden Arslan, “’ODTÜ arazisi içerisinde bir çalışma yapmıyoruz’ denilmişti. Videoları gönderdikten sonra geri dönüp yalanlayamadılar” diye konuştu.

Twitter kullanıcıları da Mansur Yavaş'ın eski paylaşımını alıntılayarak 'Yapma' çağrısında bulundu.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR

Aferin gençler, yanlışı kimin yaptığı fark etmez, yanlış yanlıştır ve itiraz edilmelidir.

08.08.2022

ODTÜ hepsine karşı amk:D hayır kim gelirse gelsin adamlar muhalif kalıcak kanlarına işlemiş:D

her zaman için desteklediğin, yanında olduğun oluşumu (bu durumda bir siyasi hareket) da eleştirebilmeliyiz. bu bir normal haline gelmeli :( mansur yavaş bir tarihte böyle bir vaatte bulunup vaadini tutmuyorsa bu muhaliflik heybeye yapılmış bir karşıtlık değil diye düşünürüm. gönlümden geçen şu ki mansur ODTÜ öğrencileriyle bir araya gelip uzun uzun tartışsa ve makul olan sonuç neyse ona göre hareket etse, gerekirse projeyi durdursa. <3 ve bunun üzerine kemal kılıçdaroğlu aday olmasa. bunun bir mansur yavaş'ı parlatmak suretiyle yapılan siyasi bir imaj çalışması olduğu fark etsek ve yapılması gerekeni yapmış olsalar. sonra güç zehirlenmesine girmeseler filan falan. güç zehirlenmesine karşı bir barikat kurabilen birine tarihte henüz rastlamadım orası ayrı :/

08.08.2022

RABİ YAZMIŞ ANKARALININ NE HAKKI VAR DİYE ODTÜ İZMİRDE Mİ LONDRA MI SANKİ BÜTÜN ODTÜLÜLER OKULUN ARAZİNİN SAHİBİ ALT TARAFI ÖĞRENCİSİNİZ 4 YIL SONRA ÇEKİP GİDECEKSİNİZ ALİ KIRAN BAŞ KESEN Mİ OLDUNUZ

09.08.2022

bir Ankaralı olarak ben de biraz sinirlendim ama düşününce haksız sayılmaz. odtü kendi içerisinde neredeyse özerk denebilecek bir yer, o yüzden öğrencisi olmadığı takdirde işi olmayan kimselerin bölge hakkında karar verme yetkisi olması çok da mantıklı değil.

TÜM YORUMLARI OKU (32)