Mezarlıkta Çantayla Gömülmüş Yeni Doğmuş Bebek Cesedi Bulundu

Şanlıurfa’da mezarlıkta çanta içerisinde bir kısmı toprağa gömülmüş yeni doğan bebek cesedi bulundu.

Kırsal Mehmetçik Mahallesi’nde yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için mezarlığa giden vatandaşlar, bir bölümü toprakla kapatılmış çantayı fark etti.

Fermuarı açık olan çantayı kontrol eden kişiler, bebek cesedi görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, çantadaki bebeği çıkardı.

Yeni doğduğu tahmin edilen erkek bebeğin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
19.10.2021

'Vicdan, insanın içindeki Tanrıdır.' demiş Victor Hugo.Vicdanı yoksa bir insanın ne yapsan boş.Her pislik her zalimlik beklenir ondan.

19.10.2021

İşte bu yüzden insanlara bir yaratıcı yol gösterici gerekiyor.Allah ondan bize belli başlı yasaklar ve helaller koymuş.Yoksa insanoğlu kendi haline birakilsaydi herkesten vicdansız olurdu.Gerçi vicdansizlar kötüler çok ama bu yinede onların yanına kalacağını göstermiyor.

19.10.2021

Kimbilir hangi akrabanın tecavüzü sonucu doğan bir bahtsız...

20.10.2021

Peşin peşin yorum yapmayın. Geçen sefer de urfada benzer olay yaşandı ama ordaki bebek kurtuldu toprağa gömen anne ve anneanne bulundu anne açıklamada kocam hapisteydi yasak ilişki yaşadım hamileliğimi açıklayamadığım için böyle yaptım dedi. Birileri bi boklar yiyip sonucunda böyle bi “çözüm” bulmuş olabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (6)