Metroda Poşetin İçinden Elleri İle Spagetti Yiyen Kadın

Londra'da sarhoş olduğu ileri sürülen kadın çok acıkmış halde yemek yemek için poşetteki spagetti ile mücadeleye girmiş.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.09.2016

Sarhos olup, cam cerceve indirenlerden, onune gelene salca olanlardan, her yere kusanlardan, soyunup dans edenlerden, kavga cikaranlardan, araba kullanip hayat sondurenlerden, eline silah alip mafyacilik oynayanlardan ve benzeri pislikleri yapanlardansa eliyle makarna yiyen bir kadin daha iyi bir goruntu. Hem ne var ki bunda, hic mi elinizle yemek yemediniz?

13.09.2016

Aynı şeyi yapan kadın çarşaflı veya arap olsaydı gelecek yorumların rengi hiçte iç açıcı olmazdı ama avrupa'da olunca '' ne var ki bunda, çatal bıçak mı vardı eskiden vb. '' yorumlar görüyorum. Bu batı gerçekten işini biliyor orta doğu insanı çamurdan kendileri altın'dan sanki. İnsanların beyinlerine öyle sokmuşlar ki müslümanlar pistir,çirkindir,teröristtir diye kendi halkımız bile coğrafyasındaki insanlara ateş püskürürken avrupalılara benzemek için elinden geleni yapıyor. Bundan korkmayan insanımız bundan korkuyor. https://pbs.twimg.com/media/CIhdjUgWgAAPzXD.jpg

13.09.2016

Eliyle yemek yemeyi yaşam şekli haline getiren bir milletle olayı bir kereliğe mahsus (o da sarhoş olmasından dolayı) olarak yaşayan bir kadını kıyaslamak saçma olmuş biraz.

Olm soyunu araştırın kesin kökeni biyeri Konya'ya dayanıyodur. Askerde konyalı bi çocuk vardı. Yağlı salçalı makarnayı poşete dolduruyor, poşeti cebine koyuyor, nöbet kulübesinde aynı böyle parmakla yiyordu amk. O iğrenç herifi hatırlattı.

TÜM YORUMLARI OKU (19)