Metroda 'Kadınların Fotoğrafını Çektin' Dayağı

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki metroda kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen yabancı uyruklu 18 yaşındaki İbrahim E.  darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı, yaralanan şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Ertuğrul Dörtçelik Çocuk Hastanesi Metro İstasyonu'nda meydana geldi. Metroya binen yabancı uyruklu İbrahim E., iddiaya göre vagondaki kadınların fotoğraflarını çekti. Diğer yolcuların fark etmesiyle öfkelenen kalabalık, şüphelinin üzerine yürüdü. Kısa süreli arbedenin ardından metrodan indirilen İbrahim E. çevredekilerce darbedildi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan İbrahim E.'yi hastaneye kaldırdı. İbrahim E.'nin darbedildiği anlar ise bir vatandaşın güvenlik kamerasına yansıdı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
11.07.2022

Bize de denk gelse de şöyle bir stres atsak... Ellerine sağlık...

11.07.2022

ve bu olaylar olurken başkatıler halen bunları yapanları savunuyor ve övünüyorlar

11.07.2022

savunmaları işime geliyor açıkçası. bunları korudukça oy kaybediyorlar.

11.07.2022

Devletin ve adaletin bittiği yerde insanlar kendi haklarını kendi arar oldu…bu şekilde haberler daha çok görülecek.polise şikayet ettiğinde kendi toprağımda yaşayan benden yana olmayan yasa onlar misafir siz nasıl alttan almazsın diye suçlunan biziz….tacizde etse sapıkda olsa sen haksızsın.soylunun dediği gibi mevzu türklerde daha çok oranlaması😂

TÜM YORUMLARI OKU (19)