Metroda İnternet Müjdesi! İBB Meclis Üyesinden İstanbulluları Sevindirecek Haber!

İstanbulluların uzun süredir beklediği o haber İBB Meclis üyesi Taylan Yıldız’dan geldi. Artık metro hattında internet ağı olacak! İYİ Parti Meclis üyesi olan Yıldız internet ağının şu anki durumunu, nasıl ilerleyeceğini ve nerelerde kullanıma açıldığını açıkladı. Peki hangi metro hatları internetten faydalanabilecek? İşte İstanbul metroda internet haberinin detayları... 

Metroya İnternet Geliyor!

İstanbul’un önemli ulaşım araçlarından biri olan metro hatları yerin altında olmaları sebebiyle vatandaşların telefon hatlarından ve internetten uzak kalmalarına sebep oluyordu. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar uzun zamandır yolda kaldıkları vakitleri değerlendirebilmek için uzun zamandır metrolarda internet erişimi bekliyordu ki İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız müjdeyi verdi.

Haberi Twitter’dan Duyurdu

Dr. Taylan Yıldız İstanbulluları sevindiren haberi Twitter hesabından şu ifadeleri kullanarak duyurdu: “Sevgili İstanbullular, şu andan itibaren M2 metro hattımızda internet kullanıma açıldı! Önümüzdeki zamanlarda yatırım planları çerçevesinde diğer hatlarda da açılacak.”

Hangi Hatlarda Erişim Olacak?

Diğer bir internet hizmeti verilmeye başlanacak olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı toplu taşıma aracı Marmaray’ın ise erişime 15 Ekim Cuma günü başlayacağı belirtildi.

Simgesi değişecek olan metroların “U” harfli olan hatlarında vatandaşların internet erişimine ulaşabileceği de belirtildi. İBB altında bulunan metro hatlarının internet erişimine açılabilmesi için İçişleri Bakanlığı izni beklenirken bugün itibariyle İBB metroları da erişim iznine ulaştı.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?