Metroda Gördüğü Erkeği 'Kızlar Bunu Bana Bulun, İmdat' Diyerek Paylaşan Kadın Tepki Çekti

'@cansu.kan04' isimli bir TikTok kullanıcısı, metroda gördüğü yakışıklı erkeği paylaştı. Cansu tanımadığı birini videoya kaydederek yaptığı paylaş nedeniyle ise tepki çekti.

'Kızlar bunu bana bulun, imdat' diyerek metroda tanımadığı bir erkeği kaydederek paylaşan Cansu isimli TikTok kullanıcısı sosyal medyada çokça tepki aldı.

İşte o paylaşım: 👇

O paylaşıma gelen yorumlar: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
YORUMLAR
02.05.2023

Bunu bir erkek bı kadına yapmış olsa yerin dibine gömülür ne sapıklığı kalırdı, ne taciz etmesi. Alenen tacizdir bu da. Ne medeniyet,ne cesaret değildir!

02.05.2023

Kizinda varos olani hic cekilmiyor: azdin mi ablacim? Nasil bir sapiksin milleti izinsiz kameraya aliyorsun? Bunu diyorsun evet bunu - gorgu ogren kimseye bu denmez - bulun diyorsun?.. Sanki alisveriste istedigi bedeni bulamamis da baska bir yerde bulmaya calisir gibi.. Agir sapiksin ne diyim..

02.05.2023

Yani elemanın da senle igili düşüncesi aynı olsaydı biz bunu konuşuyor olmazdık. Teknolojinin nimetleri bu değil gencolar. Bunun adı sapıklık. Kadını erkeği yok istismar istismardır. Abi çok korkuyorum ya bi gün kendimi ya da kocamı onedioda bir içerikte görcem diye.

TÜM YORUMLARI OKU (23)