Metrobüste Tacize Uğradıktan Sonra Evine Kadar Takip Edilen Kadın Gözyaşları İçerisinde Yaşadığı Olayı Anlattı

'@mervepery4' ismiyle TikTok'ta paylaşımlar yapan fenomen, yaşadığı tacizi gözyaşları içerisinde anlattı.

Merve Ceren Akcan yaşadığı tacizi anlatırken, "Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki söylersem ben haksız çıkacağım, söylersem ben 'Aranıyor' olacağım" diyerek metrobüste bir erkek tarafından uğradığı tacizi anlattı.

Sosyal medya fenomeni kadın, metrobüste tacize uğradıktan sonra sesini çıkaramadığını belirtirken, metrobüsten indikten sonra evine doğru giderken de 3 erkek tarafından araba ile takip edildiğini söyledi.

Merve Ceren Akcan gözyaşları içerisinde anlattığı olayın devamında ise, 'Bu ülkeden nefret ediyorum, bu ülkede kadın olmaktan nefret ediyorum, bu ülkede başıma bir şey gelse adaletin sağlanmayacağını bilmekten nefret ediyorum, hakkımı kimseye helal etmiyorum' dedi.

İşte o kadının uğradığı tacizi gözyaşları içerisinde anlattığı anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

'Türkiye'de Fakirsek Bu Bizim Salaklığımız Olabilir mi?' Diye Soran Kadın Gündem Oldu

👇

Dünyanın En İlginç Köyü: Bu Köydeki İnsanlar 'Uyku Hastalığı'na Yakalanıyor

👇

Felçli Olarak Dünyaya Gelen Buzağıyı İlgi ve Sevgi ile İyileştiren Güzel İnsanlar

👇

Aleyna Tilki ile Kerimcan Durmaz 'Yatak Odası Sohbeti' Yaptı: 'Cinsellikte Aynı Dili Konuşmak Önemli'

👇

'Çocuğuna İzinsiz Dokunan Erkeğe Tepki Gösteren Anne' Sosyal Medyayı İkiye Böldü

👇

'Rize Neden Çok Fazla Yağış Alır?' Sorusunu Uygulamalı Olarak Cevaplayan Mükemmel Coğrafya Öğretmeni

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
03.03.2024

taciz olayini anlatmak icin bu sekilde giyinip tas tus takip, lipstick surmek bana cok samimiyetsiz geldi. hanimefendinin senaryo yazip iyi bir aglama oyunculuguyla ilgi cekmeye caliatigi kanisindayim.

03.03.2024

Videoyu olaydan sonra eve geldiğinde çekmiş olamaz mı?

03.03.2024

adaletin sağlanmayacagini bilmekten nefret ediyorum demiş zaten namussuzlarin bu kadar turemesinin sebebi de hukuktan cezalardan korkmamaları maalesef.. ne olursa adli kontrol şartıyla serbest kalıyorlar nasıl olsa bu da suça teşvik ediyor...dünya lağım çukuruna döndü valla özellikle kadınlar için gerçekten çok zor bazı toplumlarda insan içine çıkmak yürümek markete gitmek bile...ayrıca kadınlara özel bireysel silahlanma gelmeli bu işin başka çaresi yok

03.03.2024

Hanımefendi şimdi size birkaç akıl vereyim… 1.hangi ülkede yaşadığınızı bilmeden bu şekilde giyinirseniz tacize uğrarsınız… 2.bu şekilde giyiniyorsanız tacize uğramayacağınız yerlerde ikamet edin… 3. Giyime makyaja ve estetiğe vereceğiniz parayı dil öğrenip defolup gidebilirsiniz bu ülkeden…niye böyle yazıyorum hiçbir insan giyimi yüzünden tacize uğrayamaz…makyajı yüzünden…her ne olursa olsun…ama bana mağdur rolü yapan takipçi kazanmak için bu yola başvurmuş biri olarak görünüyorsunuz…öyle hissettim ki hislerimde de pek yanılmam

03.03.2024

Hay ben senin düşünceni si…yim. Senin gibi mantalitede insanlar oldukça bu ülkenin burnu boktan çıkmaz. Gerçekten ağır embesilsiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (30)