Metrobüste Taciz: Cinsel Organını Karşısında Oturan Kadına Gösterdi İddiası

İstanbul’da metrobüste cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli, diğer yolcular tarafından yakalanarak Zincirlikuyu metrobüs durağında polise teslim edildi. Sinirlerine hakim olamayan bir yolcu, şüpheliye tokat atarken, yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saat 21.45 sıralarında Avcılar’dan Söğütlüçeşme’ye doğru ilerleyen metrobüste yaşandı. İddiaya göre, metrobüsün en arka koltuğunda oturan genç kadın, karşısında oturan kimliği öğrenilemeyen şüphelinin tacizine uğradı.

Genç kadın, ‘Ne yapıyorsun sen sapık’ diyerek tepki göstermesi üzerine, metrobüste bulunan diğer yolcular hemen olaya müdahale ederek kadını şüphelinin yanından uzaklaştırdı.

Şikayetçi kadın ise olay yerine gelen bir tanıdığı ile birlikte ayrıldı.

Para İstemiyorlar! Küba Sağlık Bakanlığı Ürettikleri Aşı İçin Türkiye ile Anlaşmaya Hazır Olduklarını Açıkladı
Amazon'da Yeni Kurbağa Türü Keşfedildi: Turkuaz Gözleri ve Lekesiz Cildiyle Dikkat Çekiyor
Kılıçdaroğlu'ndan '128 Milyar Dolar Nerede' Afişlerinin Toplanmasına Tepki: 'Sandıkta Hesabını Soracağız'

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
13.04.2021

Adamın taciz ettiğine eminseniz polis gelene kadar dövebildiğiniz kadar dövün, serbest bırakılmadan önce biraz ceza çeksin bari.

13.04.2021

Vuranın eline sağlık! Bunların anladığı şey bu!

13.04.2021

İşte bu itlerin neredeyse hepsi, 'Nasıl olsa serbest bırakılırım.' diye düşünüp içindeki her türlü şeytanlığı kusuyor. İnançlarının kısıtlamalarından yılıp günahlara sempati mi besliyorlar yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama bunların artmasının çok ciddi bir durum olduğu aşikar. Adalet, artık suçluların alaya aldığı ve oyuncak gibi oynadığı değersiz bir şeye dönüştü. Ümidim sıfırın altında olduğu için toplumun sonunu da çok hayırlı göremiyorum artık maalesef. Suçluların indirim, ihtiyaçların zam aldığı bir yerdeyiz işte. Bize de böyle bir sınav bu hayat...

TÜM YORUMLARI OKU (9)