Metrobüste Mendil Satan Çocuğun Yürek Burkan Görüntüsü

Suriyeli çocuk mendil satarak geçimini sağlamaya çalıştığı sırada uyuya kaldı. Hayatın acı gerçeği ile küçük yaşta tanışan ve Suriye'den kaçıp Türkiye'ye sığınan ufaklık, mendil satmak için bindiği otobüste bir kişinin dizine başını koyarak uyuya kaldı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
14.03.2017

sorsan, bilmem kaç bin suriyeliye kapılarımızı açtık, savaştan kurtardık bla bla... savaştan kaçıp sokaklarda orada burada yalın ayak dilenen, uyku uyuyamayan, okuyamayan, hastalanan, kısacası yavaş yavaş ölen binlerce çocuk... çok değil 5-10 sene sonra katil, gaspçı, hırsız... sırf siyasi geleceğiniz için bu çocukları alet ettiniz ya o pis emellerinize, yazıklar olsun. bu çocukların ahı ile nasıl öleceksiniz çok merak ediyorum

14.03.2017

Bu çocukların şerefsiz anne babaları tembihliyor, duygusuz değilim ama ne kadar üzülseniz de ASLA ama ASLA para yardımı yapmayın.Anne babaları küçücük bebeklerinin sırtından geçiniyor.yine gönlünüz razı gelmezse gidin yiyecek birşey alın verin olmadı bir oyuncak bir şeker..sdece çocuğa özel olacak birşey.Bu benim çok hassas olduğum bir konu unutmayın o çocukların sokakta olmasının bir sebebi de sizin iyi niyetle yaptığınız yardımlar.

15.03.2017

evet Gül hanım böyle bir yasa olduğunu da ilk sizden duydum,sadece yasadan iberet olduğu içindir heralde..yeterince tepki mi gelmiyor bizim gibi düşünen insanlar az da mı bu yasalar faaliyete geçmiyor bilemiyorum,bende sizin gibi düşünüyorum bu çocukların korumaya alınmaları tek istediğim.

14.03.2017

Bu çocukların ne suçu var, ülkelerinde ki savaşı bu çocuklar mı çıkardı, bu çocuklar mı doğmak istedi terketmek istedi ülkelerini, çok yazık üzülmektenten başka kalıcı birşey de yapamadığım için daha fazla üzgünüm.

TÜM YORUMLARI OKU (12)