Metrobüste Kadını Taciz Eden Sapık TÜBİTAK'ta Uzman Çıktı, Cezasını Halk Kesti!

Yine bir taciz vakası... Yine toplu taşıma aracı!

Tacizcinin mesleği ise, tacizcileri sadece 'tinerci, serseri' sananları şaşırtacak ve kadın düşmanlığının sınıf farkı tanımadığını gösterecek cinsten!

Metrobüste bir kadını taciz eden erkeği, metrobüsteki yolcular affetmedi!

Önce tacizciye müdahale ettiler, ardından dayak attılar. En sonunda ise Metrobüsten indirerek, mağdur kadın ile beraber polisin gelmesini beklediler.

Tacizci, korkmuş kadının sessizliğinden cesaret alarak, tacize müdahale eden yolculara "Ben onun erkek arkadaşıyım" dedi.

Polisleri beklerken ise 'zihinsel engelli' taklidi yaptı.

Fakat kısa süre sonra bu şahsın Tübitak'ta uzman olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Genç kadın bu olayı Facebook hesabından duyurdu.

Genç kadının amacı artık toplumun bilinçlenerek tacizcilere gereken tepkiyi gösterdiklerini hatırlatmak ve bu şekilde tacizcilerin cesaretini kırmaktı.

Kadınlara yalnız olmadıklarını ve tacizcilere artık pabuç bırakmayacaklarını hissettirmek adına her detayı paylaştı.

Olay hukuki süreçte olduğundan dolayı tacizcinin ismini yazmadı fakat gayet saygın bir kurumda çalışan biri olduğunu belirterek, tacizin ekonomik sınıfla ya da eğitimle alakalı değil; daha geniş bir toplumsal problem olduğunu belirtti.

Kadınlara, bu tarz durumlarda cesaretli olmalarını ve ses çıkarmalarını tavsiye verirken, kendisine yardımcı olanlara da teşekkür etti.

Ve elbette ki, bu durumda da kadını suçlayanlar oldu! Tıpkı tecavüze uğrayanlara "O saatte dışarıda ne işi varmış? Neden o elbiseyi giyiyormuş? Neden adama vurmamış" diyenler gibi...

Artık giderek bilinçleniyoruz, birbirimizden cesaret alarak güçleniyoruz; o yollar elbet açılacak!

Tacizcileri, tecavüzcüleri koruyan ve cesaretlendiren sistem ise elbet yıkılacak!

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.06.2016

gece yağmur yağdığında istiyorum ki dışarı çıkayım sokaklarda yürüyüp yağmurun kokusunu içime çekebileyim. istiyorum ki bi akşam vakti çimlere uzanıp saatlerce çoban yıldızını seyredeyim. istiyorum ki tek başıma kulaklığımı takıp dışarıda yürürken birileri bana "yollu bu kesin. aranıyor olmasa bu saatte dışarı çıkmazdı" demesin. çok büyük şeyler istemiyorum hakkım olanı istiyorum ama bu ülkede yobazlık cinsiyetçilik geri kafalılık hat safhada olduğu için böyle cahil insanlar yüzünden güpegündüz kaldırımda yürürken bile korkuyorum. ben de otobüste tacize uğramış biri olarak korkumdan mümkün olduğu kadar her yere yürüyerek gitmek zorunda kalıyorum!

Pasif Kullanıcı
03.06.2016

Aklımdan geçenleri yazmışsın :( Ne zaman bu onurlu, büyük ulus bu hale geldi? Adaletin bu olaylara karşı çok keskin bir kılıcı olmalı. Laf atmak bile tecavüz ile aynı değerlendirilmeli. Adaletin yapamadığı herşeyi buradaki gibi bizler yapmaya kalkarsak barbar toplumlardan hiçbir farkımız kalmayacak. Eğer okuyan duyan varsa; bitirdiğiniz adalet inanın bir gün size de lazım olacak!!!!

03.06.2016

Cinsel taciz uzmanı mı tübitak'ta ? Zira tibitak'ın son zamanlarda reddettiği bütün projelerin avrupada ses getirmesine bakarsanız buranın bilimle alakası olmadığını anlarsınız ;)

03.06.2016

Patlattın yine :)

03.06.2016

Niye sesini bu kadar geç çıkarmış diyenlere; daha önce bu ülkede tacize uğrayıp da sesini çıkaranlara ''O saatte orada ne işi vardı ? O kadar açık giyinmeseydi oda '' gibi tepkiler geldiği için sesini çıkarmamış olabilir mi süper zeka ? Lan bu ülkede tacize uğrayıp,durduk yere dayak yiyip sesini çıkarmayan,şikayetçi olmayan milyon tane insan var.Bu arkadaş yine iyi facebookta paylaşmış.Paylaşamayan,ailesine bile söyliyemeyenlerin sayısı kaçtır sence ? Yada kimseye söyleyemediği için intihar edenlerin sayısı kaçtır ? Niye böyle şeyler oluyor;çünkü ülkede hukuk denen şey yok.Şikayetçi olsa,bağırsa 2 saat alırlar karakola sonra dışarı salarlar al başına belayı.Dövmüşse gelir bu sefer seni öldürür,taciz mi etti saldılar o zaman gelir tecavüz eder korkusu var insanlarda.Bu ülkede beterin beteri vardır diye bir söz var ve bu sözü aşılayarak bireyleri yetiştirirsen ileride maruz kalacağı her kötü şeyden sonra sesini çıkaramaz,bundan daha kötü birşey gelir başıma korkusu.

TÜM YORUMLARI OKU (117)