Metrobüs'te Taciz İddiasına Yolculardan Tekme ve Yumruklu Dayak!

İstanbul'da yaşanan olayda, bir kadın yolcu kendisini taciz ettiği iddiasıyla bir anda arkasındaki erkeğe bağırmaya başladı. Kadın tepkisini gösterirken yolcular da olayı anlamaya çalıştı.

Yaşanan tartışma sonrasında ise tacizci olduğu iddia edilen kişi Sefaköy durağında indi.

Durakta inen diğer yolcular tacizci olduğu iddia edilen kişiyi dövdü.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
04.03.2020

Ya feministler linç etmeyecekse bir şey soracağım. O kadar kalabalık bir metrobüs, hızlı gidiyor sarsılıyor. Ya yanlışlıkla eli çarpmışsa? Böyle bir durum varsa polisi ararsın onlar ilgilenir. Bilip bilmeden, birinin lafiyla adamı öldüresiye dövmek ne demek? Ben her gün kullanıyorum metrobüsü bir iki dengemi kaybettiğim oldu, sağ olsunlar anlayışlı insanlara denk gelmiştim. Öyle olmasalardı Onedio'ya haber olmuştum herhalde.

Pasif Kullanıcı
04.03.2020

İnsanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz birçogu anlamıyor. Durum öyle olsa bile kimse kimseyi tekme tokat dövemez sapık oldugunu düşündüğün birine tekme tokat dalan biri de benim gözümde anarşisttir ikisi de topluma zararlı insanlar. Şimdi çocugu döven geri zekalı kendince iyi bir şey yaptıgını sanıyor ama toplum için kendinin de zararlı bir birey oldugundan bi haber. Asla sizden küçük çelimsiz kendini savunamayacak insanlara saldırmayın bu sizleri ondan daha pislik biri yapar. Bu ülkenin kanunları var kimse kimsenin cezasını kafasına göre kesemez. ( Kadının verdiği tepki zaten psikolojisinin ne denli kötü durumda oldugunu anlatıyor ben o çocugun suçlu olduguna inanmıyorum )

04.03.2020

Suçluysa, tamam, hak ediyor ama otobüs tıklım tıkış ya yanlışlıkla değdiyse? Sabahları, iş çıkış saatlerinde kaç kişiye yanlışlıkla değiyorum sayamam bile. Olayın aslı bilinmeden böyle vahşice şiddet uygulamak çok yanlış.

04.03.2020

O kadar şansa yaşıyoruz ki... yine iyi kurtulmuşsunuz

04.03.2020

linç geri kalmış toplumların hepsinde var polis var şikayeti yap ama yok kalabalık olunca bizden cesaretlisi yok

04.03.2020

ülkede adalet olmayınca linç duygusu gelişmiş oluyo . adam yüz kere taciz etse hatta tecavüz etse ülkede ceza almıyosun hırsızlık yapıyosun ceza almıyosun dolandırıcılık yapıyosun ceza almıyosun kadın öldürüyosun ceza almıyosun ya bi tahrik unsuru ya bi sebep buluyolar. linç kültürünü dogurmuş oluyosun bu şekilde. ben arkdaslarn ellerine saglık diyorum belki akıllanır bidaha yapmaz

TÜM YORUMLARI OKU (30)