Metrobüs Tacizcisine İlk Duruşmada 6 Yıl Hapis Cezası

İstanbul'da 26 yaşındaki kadını metrobüste taciz ettiği için tutuklanan ve olaydan 26 gün sonra mahkemeye çıkarılan A.Ç.'ye 6 yıl hapis cezası verildi.

İstanbul'da metrobüste bir kadını taciz eden zanlı, metrobüsteki yolcular tarafından dövülmüştü. TÜBİTAK’ta uzman olarak çalıştığı belirtilen A.Ç., ertesi gün sevk edildiği mahkemede tutuklanmıştı.

Metrobüste Kadını Taciz Eden Sapık TÜBİTAK'ta Uzman Çıktı, Cezasını Halk Kesti!

Posta'dan Mehmet Coşkundeniz'in haberine göre 28 Haziran’da hakim karşısına çıkarılan zanlıya indirim uygulanmadı ve 6 yıl hapse çarptırıp tutukluluğunun devamına karar verildi. 

'Caydırıcı olacaktır'

Tacize uğrayan kadın Ç.D.'nin avukatı Hasan Türkmen, “Tecavüz suçuna bile daha düşük cezaların verilebildiği Türkiye’de bu karar taciz olayları için caydırıcı olacaktır. Kadınları da uğradıkları tacizi dile getirmeleri konusunda cesaretlendirecektir” dedi.

Tacize uğrayan kadın, olayı sosyal medya hesabından duyurmuştu:

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR

Abla o kadar yerin ellenmiş,millet müdahele etmiş kusura bakmada bu Nasıl dumur olmak böyle.. Ne demek yolcular farketti. Farketmeseler Adam seni ayak üstü. Tövbe tövbe.. Var bunda bi gariplik..

02.07.2016

Basina gelmesini cani gönülden dilerim :)

02.07.2016

6 yil az. Ama en azindan yok tahrik oldum yok o saatte disarda ne isi vardi gibi bahaneler yüzünden iyi hal indirimi almadi. Bunada sükür.

Pasif Kullanıcı
02.07.2016

Hakimin elini opmek isterim... ilk defa bir sapik gonul ferahlatacak bir ceza aldi.

02.07.2016

6 Yıl Bir Tacizci İçin Az..

TÜM YORUMLARI OKU (27)