Metro İstasyonlarındaki Kışın Terleten Sistem Bir Genci Çileden Çıkardı

Bir sosyal medya kullanıcısı, metro istasyonlarındaki aşırı sıcaklara isyan ettiği videosuyla gündem oldu. Isıtıcıların gereksiz yere açıldığını savunan genç, 'Dışarısı soğuk diye kat kat giyiniyoruz, metroya girince hamam gibi oluyor' diyerek tepki gösterdi.

İşte detaylar 👇

Buradan izleyebilirsiniz:

Paylaştığı videoda özellikle Marmaray ve metro istasyonlarını hedef alan kullanıcı, yolcuların zaten kış şartlarına göre hazırlandığını vurguladı.

'İnsanlar terlesin diye mi bu kadar ısıtılıyor?' diye soran genç, bu durumun tamamen yanlış bir mantıkla ilerlediğini söyledi. Isıtıcılar yerine başka ihtiyaçlara odaklanılması gerektiğini dile getiren kullanıcı, sitem dolu sözleriyle dikkat çekti.

Video kısa sürede sosyal medyada yayılırken, birçok kullanıcı da yorumlarda benzer dertlerden muzdarip olduklarını yazdı.

İlginizi çekebilir:

Zenginler Neden 10-15 Kredi Kartı Taşıyor? Sebebi Gösteriş Değilmiş
Bir Psikolog Açıkladı: Neden Durduk Yere Bacak Sallıyoruz?
"CB" Notları Boşuna Değilmiş: Cemre Baysel ile Cem Bölükbaşı Aşkı Belgelerle Ortaya Çıktı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Ankara Metrosunun 15 Yaşındaki Meşhur Köpeği Matmazel'in Acı Ölümü: Metro Çalışanları Görevden Alındı
Torunlarıyla Bir Balık Restoranında Yemek Yiyen Rahmi Koç'un O Anları X'te Gündem Oldu!
İbo Show'da Yıldız Tilbe'nin Asena'yla İlgili Kameralara Yaptığı Hareket Şoke Etti
YORUMLAR

Aynı şeyi metrobüste de yapıyorlar resmen ömür törpüsü, Abi zaten altımda kazak var üstümde de kalın mont, e zaten tıkış tıkış gidiyoruz. Cam açık olması lazımken adam bir de ısıtıcıyı açıyor

05.01.2026

Ortamınızdaki en entelektüel kişisiniz, onu anladım. Ama ben yine de anlamını bilmediğim sözcükleri, konuşurken kullanmamaya dikkat ediyorum. Hatta dikkat te etmiyorum; bilmediğim bir kelime, aklıma da gelmiyor haliyle.

Sadece arz ve talep kelimeleri kullandığı için entelektüel ve bilmediği kelimeyi kullanan damgası yemiş birisine mi döndü? En iyisi sizsiniz. Allah'ın hatasız kulları olduğunuzdan herkesin her şeyini eleştirin, hakkınız.

05.01.2026

lan gene kışın diyosun bi yaz bindim amına koydumun kabini sauna gibi birde kalabalık sıcaktan bayılacaktım amk düğmeye basıyorum bakan yok amk metrodan indim ağustos ayında üşüdüm lan o kadar sıcaktı düşün

05.01.2026

ee o amina koydugumun kabinindeki çoğu koltuk altındaki düğmeler ne sikime yarıyor o zaman

TÜM YORUMLARI OKU (15)