Metres Arenası! Seren Serengil, Evli Erkeklerle Olan Kadınları Yakalama Programı Çekmek İstediğini Söyledi

Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programı bittiğinde yapmak istediği hayali anlattı. Hayali ise 'kocaların aldattığı kadınları yakalayıp, rezil edecek bir program'. Zina yasasının çıkmamasına tepki gösteren Seren Serengil ayrıca yasa çıkmadığı takdirde birçok kişinin evliliğinin sona ereceğini belirtti.

Son dönemde Söylemezsem Olmaz programında yaptığı skandal açıklamalarla gündemden düşmeyen Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde "Zina suç olmalı" demişti, belki hatırlarsınız.

Her fırsatta evli erkeklerle birlikte olan kadınlar için demediğini bırakmayan Seren Serengil, bugün yine bu konuya değinerek ilginç söylemlerde bulundu.

Daha önceki açıklamalarını merak edenler buraya bakabilir:

Olay Yaratma Konusunda Oldukça Başarılı Olan Seren Serengil Yaptığı 'Zina' Açıklaması ile Herkesi Şaşırttı!

Seren Serengil, ‘Söylemezsem Olmaz’ programının bitmesinin ardından, evli adamlarla birlikte olan kadınları rezil eden bir program yapmak isteğini dile getirdi.

Zina yasası çıkmadığı takdirde birçok kişinin evliliğinin sona ereceğini belirten Serengil, şu ifadeleri kullandı: 'Biz bu programı sonlandırdıktan sonra kocaların aldattığı kadınları yakalayıp, rezil edecek bir program yapmak istiyorum.'

Bircan Bali de arkadaşına hak vererek “İkinci kadınları yakalayıp rezil edeceksin, çok mantıklı. Uğur Dündar’ın Arena’sı gibi. Metres arenası.” dedi.

Metres Arenası mı? 😂

Ayrıca Serengil "Aynen, çünkü bu zina yasası çıkmazsa herkesin yuvası yıkılacak." diyerek engin fikirleriyle hepimizi etkileyici konuşmasını sonlandırdı...

Ve ardından gelen ilk yorumlar:

👇

Siz ne diyorsunuz Seren Serengil'in 'Metres Arenası' hayaline?

Düşününce bir gülme geliyor... 😂

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
01.12.2021

evli erkekler peki onlarin sucu yok mu ?? bence evli erkek daha suclu fahiselere duskunlugunu ufak bir kacamak olarak adlandiran butun erkekler suclu.Fahiselerle vakit gecrrene kadar karinla vakit gecir demezler mi adama.madem cinsin bu evdeki karina yazik etme onunda yasmaya hakki var. baskasinin dnasini gelip surtuyorlar temiz kadinlara.

01.12.2021

eğer bir insan bir fikri bu kadar hararetli ve şiddetle savunuyorsa emin olun bir çoğu savunduğu şeyi gizli gizli yaptığı içindir. tüm yazıyı okurken, ki neden okudum inanın bilmiyorum boşuna zamanım gitti, bu kadında da bir şeyler olduğunu sezdim.gerçekten zeka seviyesinde sorun olduğunu düşünüyorum veya reyting için yapıyor. ama ileride bir gün evli bir adamla görüntülenirse bir gram şaşırmayacağım

gizli gizli mi..?? sasdkjsajkdassasjk tüm ülke ne bok yediğini biliyor bunların yahu

01.12.2021

Devir değişti. Eski kaşa*lar ahlak betcisi oldu

TÜM YORUMLARI OKU (8)