Metin Uca'nın Cenazesinde Taşkınlık: "Camiye Getirilmeyi İstemiyordu" Diye Bağırdılar

Sunucu ve yazar Metin Uca, Ankara Kocatepe Camii'nden son yolcuğuna uğurlanıyor. 62 yaşında hayatını kaybeden Uca’nın cenaze namazı sırasında ise bazı kişiler taşkınlık yaptı.

Ünlü sunucu ve yazar Metin Uca, Kocaeli'nde geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yoğun bakımda bir süre yaşam mücadelesi veren Metin Uca, 62 yaşındaydı.

Metin Uca için cenaze namazının kılındığı sırada bir grubun "Camiye getirilmeyi istemiyordu" diyerek bağırdığı görüldü. Bunun üzerine cenazedekiler taşkınlık yapanlara tepki gösterdi. İşte o anlar ⬇️

Öncesi ⬇️

Metin Uca ölmeden önce katıldığı bir programda "Yakılarak küllerimin de İstanbul Boğazı'ndan serpilmesini istiyorum. Tören istemiyorum çünkü" ifadelerini kullanmıştı.

Trafik Kazası Sonrası Entübe Edilen Metin Uca Hayatını Kaybetti!

Popüler İçerikler

"Bence Şakalaştık" Diyen Hasan Can Kaya'nın İmalı Bulunan Cem Yılmaz Yanıtına Yorum Yağdı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
19.11.2023

keşke yunan galip gelseydi diyen fesli kadiri bayrağa sardıklarında niye taşkınlık yapmadınız yavşak yobazlar, Metin Uca gibi yüreği insan, millet, vatan sevgisiyle dolu birine bunu yapanlardan topyekün kurtulmadıkça bu millet, rahata eremez.

19.11.2023

üstad Kadir Mısıroğlu müslümandi.. müslüman adamın cenaze namazı kılınır..

19.11.2023

Metin Uca,açıkça müslüman olmadığını beyan eden birisi. Camide merasim yapılması hem camiye hem de Metin Uca'ya saygısızlık.

19.11.2023

Sana ne?? Beyan etmişmiş? Yanindamıydin? Noterdemi tasdik etmiş? amma ukalasınız be, hepiniz başımıza imam.kesildiniz, sorsalar Fatihayı bilmezsiniz😡😡🤬🤬🤬

19.11.2023

Küfür fetişi oldukları için günlük dozajlarını almışlar. Gece rahat rahat uyurlar şimdi.

TÜM YORUMLARI OKU (245)