Metin Pıhlıs, Kayıplara Karışan Kıvanç Talu'nun ÇGH'den Ayrılışına Dair İlginç Bir Paylaşım Yaptı

Sosyal medyanın en popüler influencer çiftlerinden biri olan Kıvanç Talu ve Beril Talu çifti hakkında ortaya atılan akılalmaz iddia büyük ses getirdi. Oyuncu Metin Pıhlıs, Star Tv ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosunda bir dönem rol alan fenomen hakkında yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Var Böyle Tipler adlı kanalla inanılmaz bir tanınırlık elde eden Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu magazin gündeminin öne çıkan ismi oldu.

Geniş bir kitleye isimlerini duyurmayı başaran Kıvanç ve Beril Talu çiftinin yakın arkadaşlarının da içlerinde bulunduğu çok sayıda kişiyi 100 milyon TL dolandırdıktan sonra kaçtığı iddiası büyük yankı uyandırdı.

Reklam çekmek üzere sektördeki kişiler ve arkadaşlarından milyonlarca lirayı topladığı öne sürülen ikilinin 'Var Böyle Tipler' Instagram hesabı da kapatılmış durumda.

Belki hatırlarsınız Kıvanç Talu, her bölüm birbirinden komik skeçlerle izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler 2'nin 5. sezonuna dahil edilen isimlerden biri olmuştu.

Talu, Star Tv ekranlarında yayınlanan güldürü programında Röportaj Adam adıyla bilinen Mahsun Karaca, Buse Kara ve Buse Sinem İren ile beraber kadroya katılmıştı.

Uzun bölümler programda sevenlerinin karşısına çıkan oyuncuların aksine Kıvanç Talu'nun programdaki kariyeri çok da uzun sürmedi.

ÇGH 2'nin en sevilen isimlerinden olan Metin Pıhlıs, programda neden bu kadar kısa süre kaldığı merak edilen Kıvanç Talu hakkında bir paylaşım yaptı.

Sempatik oyuncu, Kıvanç Talu'nun Çok Güzel Hareketler'den ayrılırken tüm oyuncuların yer aldığı gruba yazdıklarını açıkladı.

Pıhlıs, "Çgh'den ayrılırken hepimizin olduğu gruba, "sizin o fakir muhabbetinizi duymayacağım için çok mutluyum" diyip çıkmıştı. Dolandırılamayacak kadar fakir olmamız onu sinirlendirmiş shsjsj" ifadelerine yer verdi.

Bir süre Kıvanç Talu ile aynı sahneyi paylaşan Metin Pıhlıs'ın X (Twitter) paylaşımını da buraya bırakalım 👇

twitter.com

Sizin konu hakkındaki düşüncelerinizi de epey merak ediyoruz. Buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

100 Milyon TL'lik Vurgun İddiası! Ünlü Fenomen Kıvanç Talu ve Eşinden Haber Alınamıyor...
Sırra Kadem Basan Fenomen Kıvanç Talu Gizemli Bir Açıklama Sayfası Üzerinden 1 Kasım'ı Hedef Gösterdi

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
19.10.2023

Ilk defa cghb'de gormustum kivanc taluyu. Zaten hic de sevmemistim. Iyi ki gitti.

21.10.2023

Aynen... çok itici gelmişti.. Abartılı, yapmacık oyunculuk filan.. Allah tipinden belli etmiş ama her göz görmüyor demek ki...

19.10.2023

Metin Pıhlıs kim ilk defa duyuyorum

20.10.2023

divan edebiyatı şairi.

19.10.2023

herif tam bir mother fakir çıktı aq

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ