Metin Arolat'ın Ölümünde Zayıflamak İçin Kullanılan Hap ve İğne İddiası Ortaya Çıktı!

Bir otelde çıktığı sahnede henüz ilk şarkısını söylerken fenalaşan Metin Arolat geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, sanat dünyasını yasa boğan ölümle ilgili bu sefer de zayıflamak için kullanılan iğne ve hep iddiası ortaya çıktı!

İstanbul Kozyatağı'nda bulunan bir otelde dinleyicileriyle buluşan Metin Arolat, ara verdiği performansına kaldığı yerden devam etmek için sahneye döndüğünde ilk şarkısını söylediği anlarda yere yığıldı.

Acil olarak sahneye çağırılan sağlık ekipleri, yaptıkları uzun süreli kalp masajından sonra Arolat’ın duran kalbini tekrardan çalıştırdı. Ancak hastane yolunda tekrar durdu. Ünlü şarkıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tüm sanat dünyasını yasa boğan haber alınca hastaneye koşan Demet Sağıroğlu'ysa gözyaşları içinde açıklama yapmış ve "ölüm diyeti" sözleriyle dikkat çekmişti.

"Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra kötü olmuş, arka tarafa gitmiş. “Tamam iyiyim” deyip tekrar sahneye çıkmış. Rejim yapıyordu, bizde vardır ölüm diyetleri, herhalde kalbi kaldırmadı...”

Kalp Krizi Sonucu Vefat Eden Metin Arolat’ın Yakın Arkadaşı Demet Sağıroğlu'ndan "Ölüm Diyeti" Açıklaması

Zayıflamak için yoğun çaba harcadığı söylenen Arolat'ın 11 Mart'ta yaptığı bu paylaşımına da "Şuraya bir dua bırakıyorum: Tekrar şu kiloya döneyim Allahım amin 🙏🏻🥰" notu eklediği görüldü.

Hürriyet'te yer alan habere göre; kalp krizi yüzünden 52 yaşında yaşama veda eden sanatçının zayıflamak için hem iğne hem de hap kullandığı iddiası ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Elvan Odabaşı ise "40 yaş üstünde mevcut kalori ihtiyacının altında kalan beslenme planı bireylerde kas kaybına neden oluyor" diyerek devam etti:

'Bu sanki önemsiz bir şey gibi algılanıyor. Kası sanki kolda bacakta görünen bir şey gibi düşünüyoruz ama kalp de o kaslar ile donatılmış organlardan biri. Sürekli düşük kalorili diyet yapıyor olmak ne yazık ki kalp kasımızı da kuvvetsizleştiriyor. Metin Bey neticede sahneye çıkıyor. Bu da bir stres kaynağı olabilir. Stres gerçekten beslenme ile ilgili stokları kontrol eder. Bu kalp ile ilgili de tablo olabilir. İş adamları, siyasetçiler, sanatçılar gibi stres altındakilerin çok iyi beslenmeli, gıda takviyeleri iyi yapılmalı.'

İlginizi Çekebilir

Armağan Çağlayan Vefat Eden Yakın Arkadaşı Metin Arolat'ın Acısını Hıçkırarak Gözyaşlarıyla Anlattı!
Medeniyette Son Seviye: Mehmet Aslantuğ, Eski Eşi Arzum Onan’ın Yeni Aşkını İlk Kendisine Açıkladığını Duyurdu
Zamanından Engin’inden Dünyaları İsteyen Dilan Polat, 9 Ay Sonra Et Fiyatlarını Görünce Sesi İçine Kaçtı!

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
22.09.2024

Doktorlarda böyle bir bölüm vardı aklıma direky o geliyo allah rahmet eylesin

22.09.2024

Sesi gece hayatı yüzünden eskisi gibi değil, tonlaması gidip geliyor ki mecburen seyirciye arada söyletiyor. Burdaki resimlerde belli değil ama gerçekte aşırı şişmanlamış, filitresiz resimlerinde görmüştüm. Bana daha çok bu yaşam tarzıyla intihar etti gibime geliyor. Mutsuzluğunu sezebiliyorum ben, içine atmış bence sorunlarını...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ