Metin Akpınar ve Müjdat Gezen Cumhurbaşkanına Hakaret Davasından Beraat Etti

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle Cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada beraat kararı verildi.

Uğur Dündar’ın sunduğu programdaki sözleri nedeniyle Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın 4’er yıl 8’er ay hapisle cezalandırılmasını istemişti.

Davanın bugün görülen karar duruşmasında iki usta isim beraat etti.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
01.03.2021

Sadece "haddini bil" demişlerdi bu arada. Yıllardır şu adamları amaçsızca mahkemede süründürenler.. Ne desek boş.

01.03.2021

Arjantin parası ne olacak?

01.03.2021

Cumhurbaşkanı'nın destek almadan ayakta duramadığını konuşanlara isyan eden gazeteci, bu adamlar bu yaşta yıllarca mahkeme salonlarına sürüklendiler, ona da isyan etmeni bekliyorum. Hatta Müjdat Gezen yurtdışı yasağı sebebiyle kanser tedavisi gören kızını ziyaret edemiyordu, buna da dikkat çek hadi.

21 yılını bu vatana gece gündüz hizmet etmiş biri ile yıllarını sanatçılıkla zevk içinde sürmüş insanları aynı kefeye koymanız yok mu, MAL.

01.03.2021

Dün de ağlıyordu şiir okudum hapse attılar diye çapsız.

şiir ile küfürü aynı yere koyuyorsan senin için bir şiir yazdım ama usturuplu yazıcam buraya sen yine üstüne alınma ben sanat yapıyorum; ..t deliğine soksunlar şamdan başını çıkar tekrar sok ..t deliğine ..raamın başını bu şiir sana gelsin ayırt etme küfürden sanatı tipine .oktuğum .al değneği

TÜM YORUMLARI OKU (23)