Metin Akpınar Fakirlik Belgesinin İptalini İstedi: Duygu Nebioğlu'ndan Babasına Zehir Zemberek Sözler!

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar yeniden gündeme geldi. Duygu Nebioğlu, Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca çileden çıktı, yine ve yeniden biyolojik babası hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Mutlaka hatırlarsınız, geçtiğimiz aylarda Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış, magazin gündemini de derinden sarsmıştı.

Önce Metin Akpınar kızlarını kabul ettiğini söylemiş, sonra ikizler Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katkıcı biyolojik babaları Metin Akpınar'la ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

Açıklamasında kızlarının ikisini de nüfusuna geçireceğini ve durumdan haberdar olmadığını vurgulayan Metin Akpınar, hem çocuklarından hem de eşi Göksel Akpınar'dan özür dilemiş, "Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor" demişti.

Fakat durum, Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katkıcı'nın tarafından dinlendiğinde daha farklıydı. İkizler, biyolojik babalarının en başından beri her şeyden haberdar olduğunu iddia ettiler.

14 yıl boyunca Akpınar'ın kendisini oyaladığını iddia eden Duygu Nebioğlu, sonucu pozitif çıkan DNA testlerini defalarca reddettiğini ve tüm bu "bilmiyordum" inkarını kendini savunmak için yaptığını dile getirmişti.

Kaçıranlar için biyolojik babasıyla yaşadıklarını anlatan Duygu Nebioğlu'nun açıklamasının tamamından bu yazımızda bahsetmiştik:

Metin Akpınar’ın Kızı Olduğu Ortaya Çıkan Duygu Nebioğlu Katıldığı Programda Sert Sözler Sarf Etti

Ardından, süreç boyunca daha ön planda gördüğümüz Duygu Nebioğlu'nun ikiz kız kardeşi Sevgi Katkıcı'dan da benzer bir açıklama gelmişti.

Katkıcı, “İki aylık çocuk sokağa atılır mı? Terk etmedir bu. Ne arayıp ne sormuş. Kardeşimi de tebrik ediyorum. Hep daha çok çaba sarf etti bu süreçte. Metin Akpınar bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı' demişti.

Fakat sonra Metin Akpınar'ın Duygu Nebioğlu, Sevgi Katkıcı, eşi ve çocuklarıyla çektirdiği aile fotoğrafı gündeme gelmişti, biz de aralarındaki problemleri çözmeye karar verdiler diye yorumlamıştık.

Geçtiğimiz saatlerde ise sanılanın aksine suların hala durulmadığı, baba ve kızlarının arasındaki savaşın devam ettiği ortaya çıktı...

Biyolojik babaları Metin Akpınar'ın Nebioğlu'nun fakirlik belgesinin iptalini istediğini duyan kızı resmen çileden çıktı.

Önce kendisine göre zenginliğin ne olduğunu anlattı sonra "bazılarına göre" zenginliğin ne olduğunu... Sözlerini ise sadece Metin Akpınar'a değil "Akpınarlara" seslenerek bitirdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Karnı Burnunda Gonca Vuslateri'nin Yonca Evcimik'in Abone Şarkısıyla Attığı Göbekler "Az Yerinde Dur" Dedirtti
Demet Özdemir'le Aynı Siteden Ev Alıp Eski Eşine Komşu Olan Oğuzhan Koç "Başka Yer mi Kalmadı?" Dedirtti
Dünyadaki En Yakışıklı 50 Erkek Arasına 13. Sıradan Giren Cemal Can'ın Ailesinin Verdiği Tepki Kahkaha Attırdı

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
08.04.2024

Bu konuda netim.Sahip çıkamayacağın bakmayacağın çocuğu yapmayacaksın arkadaş.Tutacaksın bir tarafını.Kimse senin 5 dakikalık zevkin için Babasız ya da Anasız büyümek zorunda değil 😠

08.04.2024

metin akpınar başına gelen her şeyi hak ediyor, kondom taksaydın aq. madem takmadın, zaten başka çocugun yok sahip çıksana. adam değil harbiden. yok öyle kumpanya yapıp önüne gelen gariban kızı hamile bıraka bıraka gezmek. rezil biri.

1960 yılında kullanılmaya başlayan bu yöntem dünyada yaklaşık olarak 140 milyon kadın tarafından kullanılmaktadır. 15-49 yaş aralığında %13 oranında bu yöntemden yararlanılarak gebeliği önlenmektedir. Doğum kontrol hapı, aynı zamanda regl semptomlarının, kanser riskinin azalmasında ve akneleri iyileştirmede kullanılır.

08.04.2024

FAKİRLİK BELGESİ, maddi yardıma ihtiyaç duyan yoksul vatandaşlara yardım etmek amaçlı kamu kurum ve kuruluşlardan gerekli yardımların yapılabilmesi için verilen resmi bir belgedir. Halk arasında da buna fakirlik kâğıdı olarak da isimlendirilmektedir. Sapla samanı karıştırmamak gerekir. Baba ve anne bir hata yapıp (bir anlamda yanlışlıkla) evlilik dışı çocuk dünyaya getirmişler. Her ikisi de bilerek çocuklarını sahiplenmemişler. Bunun birinci bedelini kendilerince tümü (anna,baba,çocuklar) ödemişler, ödüyorlar, ödeyecekler. Çocuklar için artık anne babanın bu saatten sonra kabullü bile zor olabilir. Geriye ne kalıyor? Varsa maddi olanaklarından yasaların öngördüğü şekilde pay istemek. Yolu öncelikle madem yasal olarak anne babalık tescil edildi, mevcut değerler üzerine olabiliyorsa tedbir koydurmak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ