Metin Akpınar Cumhurbaşkanlığı Seçimi 'Hakkında Bükemediğin Bileği Öpeceksin' İfadelerini Kullandı

Tüm Türkiye'nin gündeminde yani 7'den 70'e herkesin dilinde bir süredir yalnızca seçimler yer alıyor. 2023 Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması ile herkes sonucun ne olacağını sabırsızlıkla bekliyor. Gündemin en önemli konusu olan seçim hakkında ünlü sanatçılardan da pek çok yorum geliyor. Bu isimlerden biri de MEtin Akpınar.

Gündemin en önemli konularından biri olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ünlü isimler katıldıkları programlarda yorumlarını paylaşıyor. Bu isimlerden biri de usta sanatçı Metin Akpınar.

14 Mayıs Seçimleri'nde milletvekili tercihleri sonlanırken ve parlemento üyeleri belirlenirken, Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı'nı seçmek için 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidilecek. Kafa TV YouTube kanalına konuk olan Metin Akpınar, seçimlerin ilk turuna yönelik yorumlarda da bulundu.

Metin Akpınar da öncelikli olarak parlamento seçim sürecine değinirken, muhalefetin Meclis çoğunluğunu elde edememesi dolayısıyla hayal kırıklığı yaşadığını söylüyor.

Metin Akpınar da Cumhurbaşkanı seçiminde de beklenilen oy oranının alınamadığını ifade eden muhalif seçmenler arasında yer alıyor. Kendisi bu konuda iktidarın başarısını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da baba metaforu görüldüğünü ifade ediyor.

Verilen oylara ve oranlara bakıldığında değişmeyen sonuçları değerlendiren Akpınar, "Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı." diyor.

'Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı bunun neticesinde de gene lidere yönelen, ona sığınan, alışık olduğu baba metaforunun da etrafında birleşmeye neden oldu.'

Seçim gecesi deprem bölgelerinden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüksek oranda oy gelmesi sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Akpınar bu konuda da "Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal." diyor.

'11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu. Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal.'

Sözlerini 28 Mayıs'ta elde edilebilecek sonuçlar doğrultusunda devam ettiren Metin Akpınar, muhalefetin beklediği sonucu alamaması durumunda yapılması gerekenler için "Sabredip sonuca katlanmak zorundayız." diyor.

'Başarısızlık olduğunda sabredip sonuca katlanmak zorundayız. Milleti hor görme, yok sayma şansımız yok.'

Olasılıklardan bahsederek açıklamalarını tamamlayan Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi yeniden kazanması durumunda "Bükemediğin bileği öpeceksin." diyerek sözlerini noktalandırıyor.

'Eğer seçmen oyu kullanıp seçimini yapmışsa bükemediğin bileği öpeceksin başka çare yok.'

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Ünlü Oyuncu Hande Doğandemir'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Övgü: ''Cesaretine, Psikolojine Sağlık''
Kadınlarla İlgili Söylemleri Yüzünden Tepki Toplayan Hüda-Par'a Ünlü Kadınlar da Sessiz Kalmadı!
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na Babala TV'de Sorulan Bazı Sorular
Babala TV'de Kemal Kılıçdaroğlu'na Soru Soran Diyarbakırlı Gence Sosyal Medyada Ölüm Tehditleri Yağıyor

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.05.2023

Muhalefet Vaad verecek aq ne verecek başka? Deprem yerinde hükümetten çok koşturdular be! Yaptıklarını ne çabuk unuttun? Yuh sana da!

25.05.2023

Ne yaptılar ? Benim gördüğüm İstanbul, Ankara, İzmir belediyelerinin itfaiyecilerinin ve yardım kuruluşlarının seferber edildiği ve bunların dışında AHBAP gibi yardımlaşma kuruluşlarının destek olduğu var mı başka bişey ? Yani salt muhalefet sokağa indi yardım etti diyebileceğin.. Evet iktidar bişey yapmadı iktidar müdahale edemedi ama bir yeri yerip diğer yeri göğe çıkarırsanız yarın bir gün o göğe çıkardıklarınızı geçmişin ablaları bugünün teyzeleri gibi sokak röportajında istemeye istemeye övmeye mecbur olursunuz sırf tükürdüğümüzü yalamayalım diye.. Sevgiler..

Pasif Kullanıcı
25.05.2023

Reis bu ülkenin insanlarının aşağılık komleksini yenmeyi başardı uyuyanları uyandırdı, bu adam kendi isteği ile siyaseti bırakmadığı sürece muhalefet kaybetmeye mahkumdur zira onu yenebilecek çapta bir siyasetçi yok. Büyük liderlerin sevenleri de nefret edenleri de çok olur, biz ülkesini devletini milletini düşünen vatandaşlardan olduğumuz için seven taraftan olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sevmeyenler de yıllar sonra anlayacak değerini

25.05.2023

17-25 aralıkta dinlediniz mi bilmem? kendi Bakanlari Bayraktar, rüşvetlerin hepsi doğru, RTE'nin de herseyden haberi vardi dedi, CNNTürk canli yayininda? baba-oğul sıfırlayamadıklari paraları konuştular? Bu kadar, rüşvete, milleti soymalarına rağmen sevmeye devam ediyorsanız, size edicek tek lafım yok. Eğer kendinizi Dindar olarak tanımlıyorsaniz da, en büyük günah olan,bunca kul hakki yenmesine,ses çıkarmiyorsanız, Milletin a...na koyacağim diyebilen herife oluk oluk akitilan paraları, evlatlarimizin yedirilen haklaridir bunlar, görmezden geliyorsaniz, kendinizi bir daha gözden gecirin derim..

Pasif Kullanıcı
25.05.2023

Ha bu arada sen istediğinin istediğin yerini öpebilirsin dayı… Bu seçim kaybedilirse nasıl kaybedileceğini nasıl iç edileceğini çok iyi biliyoruz…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ