Meteverse Arsaları Nerede Satılıyor? Sahibinden.com Metaverse Arsaları Satışa Çıkardı!

Dünyanın sanal alem üzerinde yer almaya başlaması ile hayatımıza yeni terimler girmeye devam ediyor. Facebook şirketinin ismini Meta olarak değiştirmesi ve sanal bir aleme geçiş yapması ile 'Metaverse' kavramı dönemin en popüler olgularından biri haline geldi. Metaverse üzerinde gayrimenkul sektörünün ortaya çıkması, arsa satışlarının başlamasına sebep oldu. Gündemde sıkça yer alan 'Metaverse arsaları nasıl satın alınır?' sorusu ise yanıt bulmaya başladı. Sahibinden.com üzerinden Metaverse arsa satışları olduğu görüldü. İşte detaylar...

Öte ve evren kelimelerinin bir araya gelmesi ile oluşturulan Metaverse terimi son zamanlarda gündemin en büyük konu başlıklarından biri haline geldi. Facebook'un imza attığı Metaverse projesini ciddiye alan yatırımcıların bunu bir sanal non-fungible token (NFT) yatırımı olarak görmesi ile ilgi daha da yoğunlaşmaya başladı. NFT sektörünün güncel olarak en ilgi çeken konulardan biri haline gelmesi ile Metaverse arsa satın alma işlemleri dikkat çekti. Sahibinden.com üzerinden satış yapıldığı öğrenildi...

Metaverse Her Yerde

Metaverse projesi henüz sanal dünyalar oluşturulmadığı halde gördüğü ilgi yoğunluğunu karşılayamıyor. Metaverse dünyaları oluşmamasına rağmen sanal arsalar satışa çıkarıldı. Üstelik Decantraland, Sandbox, OVR gibi metaverse dünyasını hedefleyen blok zinciri oyunlarının yanı sıra gerçek şehirler üzerinden arsa satışları gerçekleştirilmeye başladı.

Sahinden.com Üzerinden Metaverse Arsa Satışı

Sanal dünyada varlık göstereceğini söyleyen şehirler NFT arsalarını da satışa sundu. NFT Metaverse arsalarının alınabilmesine olanak sağlayan platformlar arasına bir de Sahibinden.com eklendi.

Metaverse Arsaları Ne Kadara Satılıyor?

Başlangıçta OVR platformunda yer alan Antalya Konyaaltı merkezli arsa için 2,5 milyon TL değerinde bir ilan yer alırken şimdi İstanbul ve Adalar çevresinde birden fazla ilan bulunduğu görülüyor. En düşüğü 10 bin TL olan bu alanlar 1 milyon TL ve üzeri fiyatlara çıktığı dikkat çekiyor.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"