Bugün Hava Nasıl Olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeyi, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, Denizli, Bursa, Kastamonu, Sinop, Gaziantep ve Kilis ile Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri, Afyon'un güneyi, Ankara'nın güneydoğu çevrelerinin sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Akdeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Kayseri, Karaman ve Niğde çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, Marmara ile Ege ve Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SOMA'DA HAVA DURUMU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığının 27 derece olması bekleniyor. Rüzgarın; genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden sonra Akdeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Kayseri, Karaman ve Niğde çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı bulutlu, kuzeyi ile Bursa çevrelerinin kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

ÇANAKKALE Parçalı ve az bulutlu 25

EDİRNE Parçalı bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

İSTANBUL Parçalı bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

  • EGE

Öğle saatlerinden sonra Denizli, Afyon'un güneyi, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney kesimleri kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 29

KÜTAHYA Parçalı bulutlu 24

MANİSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 29

  • AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 30

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 24

HATAY Parçalı bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ISPARTA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 20

  • İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Sivas, Kayseri, Karaman ve Niğde çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKSARAY Parçalı zamanla çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ANKARA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güneydoğu kesimleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 23

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Kastamonu ve Sinop ile Karabük'ün doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 23

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 24

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, doğu çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 19

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 14

KARS Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

VAN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile zamanla Gaziantep ve Kilis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı zamanla çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

GAZİANTEP Parçalı zamanla çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

SİİRT Parçalı zamanla çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde gökgürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve kuzeybatı, akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5, akşam saatlerinden sonra 2 ila 4; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kıyıları sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Güney ve güneybatı, sabah saatlerinde Batı Akdeniz'de güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi