Meteoroloji’den Kritik Uyarı: Tüm Yurtta Yağmur Etkili Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı hava tahmin raporuna göre, bugün Türkiye’de Şırnak dışında tüm illerde yağmur etkili olacak. Hava sıcaklıkları da 4-6 derece azalarak mevsim normallerinin altına inecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Şırnak dışında tüm yurdun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji; sabah saatlerinde İstanbul'da, öğle saatlerinde ise Başkent'te sağanak uyarısında bulundu. Yağışların aralıklarla süreceğini bildirdi.

Yağışlı hava ile birlikte batı kesimlerden başlayarak, iç ve kuzey kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı tahmin edilmekte.

Meteoroloji Hava Tahmin Haritası'nda "sarı" alarm verilen illerimiz ise şunlar: "İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Adana, Antalya, Balıkesir, Bingöl, Çanakkale, Edirne, Elazığ, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kayseri, Kırklareli, Malatya, Niğde, Ordu, Rize, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Bayburt, Karaman ve Yalova.

11 Mayıs Cumartesi 👇

12 Mayıs Pazar 👇

Popüler İçerikler

Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
YORUMLAR
11.05.2024

klasik haftasonu yağışları. pazartesiden cumaya full güneş çiçek böcek, haftasonu kar kış kıyamet.

Yağmur neden Şırnak'ı pas geçti ?

11.05.2024

Aralarında bi olay mı var acaba?🤔😄

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ