Meteorolojiden Karadeniz İçin Peş Peşe Uyarılar: Önce Yağmur Sonra Fırtına

Batı Karadeniz'de akşam saatlerinden yarın sabaha kadar gök gürültülü sağanak, bölgenin genelinde de yarın ilk saatlerden itibaren fırtına öngörülüyor.

Karadeniz'de yarın ilk saatlerden itibaren fırtına öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın ilk saatlerden itibaren Batı Karadeniz'in doğusu ile Doğu Karadeniz'in batısında ve genelinde batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına görülecek.

Fırtına, cuma günü öğle saatlerinde etkisini kaybedecek.

Batı Karadeniz'de de akşam saatlerinden yarın sabaha kadar gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanağın, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevreleri ile Bolu, Karabük ve Kastamonu'nun kuzeyinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, kıyı kesimlerde kuvvetli rüzgar ve hortum riski ile ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerekiyor.

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
27.07.2023

Ya çöl sıcağı ya da sel sen seç 😅

27.07.2023

Yine mi Bartın ya daha ortalık yeni toparlanıyordu

27.07.2023

Avrupa nin en çok kömür tüketen ülkesiyiz küresel ısınmaya en büyük katkıyı biz yapıyoruz ormanlari keserek doğanın kendisini yenilemesini engelliyoruz bir sürü dağa sayarım peki küresel ısınma konulu nasıl bir önlem alıyoruz YOK önlem mönlem yok ne diyor yobazistan vatandaşı kader fıtrat çok daha felaket yaşarız biz bu kafayla diyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ