Meteorolojiden Hava Durumu Uyarısı! 26 Mayıs Perşembe Hava Durumu Tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), tarafından hava tahmin raporu yayınlandı. Yayınlanan hava tahmin raporuna göre bugün Marmara bölgesi için sağanak yağış bekleniyor. Yurt genelinde ise sıcak havaların devam etmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu kesimlerde bulunan illerde 2 ila 4 derece artması, diğer illerde ise önemli bir sıcaklık değişikliği olmayacağı tahmin ediliyor. Peki 26 Mayıs Perşembe hava durumu nasıl olacak? Hafta sonu yurt genelinde hava durumu nasıl? İşte detaylar...

Yurt genelinde ısınan havaların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Edirne ve Kırklareli çevreleri, Balıkesir'in doğusu ve Bursa'nın güney kesimlerinin yerel olacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda ise toz taşınımı beklenmekte.

26 Mayıs Perşembe Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası, Tekirdağ'ın kuzeyi, Balıkesir'in doğusu ve Bursa'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'