Meteoroloji'den Hafta Sonu İçi Uyarı: Marmara ve Ege'de Kuvvetli Lodos!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için pek çok bölgeye uyarıda bulundu. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medyadan Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de şiddetli lodos görüleceğini söyledi. Ayrıca önümüzdeki 15 gün boyunca pek çok şehirde yağışlar görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de Cumartesi ve Pazar günleri lodos görülecek.

Kuvvetli rüzgarın arkasından ise şiddetli yağışlar gelecek. Hafta sonu sabah ve gece saatlerinde ise sis ve pus hadisesi için uyarılarda bulunuldu. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinde 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği belirlendi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından; Gökçeada ve Bozcaada'ya gidecek vatandaşlara uyarı da bulundu. Kuvvetli lodostan dolayı gitmemelerini önerdi.

Cumartesi günü Çanakkale'den başlayacak rüzgarın zamanla kuvvetleneceği tahmin ediliyor. Pazar günü ise Marmara ve Ege'nin kıyı kesimlerinde fırtına görülecek. Geçen aykinden daha kuvvetli olduğunu söyleyen Ökten, batı bölgelerinde bazı okulların tatil bile edilebileceğini belirtti.

Ayrıca kuvvetli rüzgardan sonra; pek çok bölgede yağışlar görülecek. Antalya için ise sel uyarısı yapıldı.

Ökten, havaların 15 gün önceki gibi olacağını ve Manisa, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya'da kuvvetli yağışların görüleceğini ve tedbir alınması için vatandaşlara uyarılarda bulundu.

İlginizi çekebilir;

10 Aralık Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'