Meteliğe Kurşun Atacak Paranız Olmasa da Yaptığınız Anda Kendinizi Zengin Hissettirecek 12 Aktivite

Zengin hissetmeniz için çok paraya ihtiyacınız yok! Evet, böyle söyleyince bir garip oldu ama paranız olmasa bile zengin hissedebilmenizin pek çok yolu mevcut.

1. Vegan Olmak

Et yemek için para harcamamanız bir yana, vegan olduğunuz için bir yaşam tarzınız oluyor. Bu da insanı zengin gibi hissettiriyor.

2. Pahalı mekanlarda konum bildirmek

Sosyal medyada evinizde otursanız bile istediğiniz yerde konum bildirebiliyorsunuz, dilediğinizce bildirin. Olaya biraz gerçeklik katmak istiyorsanız pahalı mekanın önüne gidip orada da konum bildirebilirsiniz. Sonuç olarak neredeyse oradasınız.

3. Çayı – kahveyi şekersiz içmek

Bugüne kadar çayına 5+ şeker atan zengin gördünüz mü? Hatta bu tiplerin hepsi fakirdir desek yalan olmaz herhalde? Çayınıza ve kahvenize şeker atmayıp “sağlıklı beslenen yüksek gelirli insan” imajı oluşturabilirsiniz.

4. Kahvaltıda portakal suyundan bir yudum alıp çıkmak

Zengin kahvaltısı dediğimiz şey budur. Dizilerdeki zengin ve yakışıklı insanlar ne zaman oturup sucuklu yumurtaya ekmek banmış? Kahvaltıyı bir portakal suyu yudumuyla yaparak paraya para demiyormuş gibi davranabilirsiniz.

5. Üstü kalsın demek

Markete gittiniz, 9,90 değerinde bir ürün aldınız. Kasada “üstü kalsın” diyerek zenginliğinizi konuşturabilirsiniz. Hatta kasiyer 10 kuruşu çıkardığında almadan gidin, çok daha karizmatik

6. Depoyu fullemek

Fulledikten sonra kaç gün kullandığınızın önemi yok. O an benzin istasyonunun en zengin insanı gibi hissedeceksiniz, daha ne olsun

7. İndirime girmeden ürün almak

Hepimiz özellikle alışveriş sitelerindeki indirim ve kampanyaları takip eder olduk. Ancak bu kampanyalara bakmadan siteye veya mağazaya girip istediğimiz şeyi almak çok zengin bir hareket değil mi?

8. Masaj yaptırmak

Fakir olsanız ailenin küçük çocuğuna sırtınızı çiğnetirsiniz. Ama siz zenginsiniz ve bir masajı hak ediyorsunuz. Masajı fırsat sitelerinden %90 indirimle almış olmanızın bir önemi yok.

9. Aylık akbil

Akbil fakir işi gibi görünebilir. Ancak aylık akbili doldurup tüm ay boyunca “ay akbilimde para yok!” stresi yaşamadan istediğiniz toplu taşıma aracına binmek öylesine güzel bir lüks ki…

10. Sabah koşusuna çıkmak

Bakın bu hem sağlıklı bir aktivite hem de bir yaşam tarzınız olduğunuzun belirtisi. En güzel tarafı ise şu; bedava.

11. Buzdolabında kutu kola bulundurmak

Hemen içmeyin ama. Buzdolabını her açtığınızda kutu kola oradan size selam versin, kutu kolanın dolapta bulunması sanki sizin için normalmiş gibi davranın.

12. Koleksiyon yapmak

Her zenginin bir koleksiyonu vardır. Sizin niye olmasın? Onların araba koleksiyonu varken sizin şişe kapağı koleksiyonunuz olabilir, detaylara takılmayın.

Finansal ayrıcalıklardan günlük yaşama dair onlarca hizmet ve ayrıcalık sunarak sana rehberlik edecek yol arkadaşın Maximum Genç senin için burada!

Şimdi sen de Maximum Genç’e katıl, aklından geçenleri hayata geçirmeye başla!

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu