Mete Vardar: "Taraftarlar Liderin Maçına Gelsin"

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Vardar, 'Bu sezon önümüze bir hedef koyduk. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak iyi bir sinerji yakaladık' dedi.

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından  Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur  Rizespor'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda iyi gittiklerini söyledi.

Vardar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi yolda olduklarını  belirterek, 'Sezon başından beri iyi takım oluşturduğumuzu söylüyoruz. Kalitenin  yanında arkadaşlığın en yüksek noktada olduğu iyi bir ekip oluşturduk' dedi.

Ligde 44 puanla lider durumda bulunduklarını hatırlatan Mete Vardar,  şöyle konuştu: 'Daha çok maçımız var. 15 maç oynayacağız. Lig, Avrupa ve kupa olmak  üzere üç kulvarda iyi gidiyoruz. Bazı konuşmaları yapmak erken ama önümüze hedef  koyduk. Şampiyonluk sadece kelimelerle olmuyor. Bazı şeylerden feda etmek  gerekiyor. Çok çalışman lazım. Arkadaşlık ortamının yükselerek devam etmesi  gerekiyor. Herkes hedef için seferber olmuş durumda. Şampiyonluk yolunda iyi  gidiyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak iyi bir sinerji  yakaladık.'

Vardar, lider olmalarına rağmen şampiyonluk için temkinli ifadeler de  kullandı. Mayıs ayına kadar çok maçlarının olduğuna dikkati çeken Mete Vardar,  ipi sezon sonunda göğüslemenin önemine dikkati çekti.

'Taraftarlar liderin maçına gelsin' 

Mete Vardar, ligin 20. haftasında Bursaspor ile 15 Şubat Pazar günü  Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları karşılaşma için taraftarlardan destek  istedi. 'Liderin maçına gelsinler' diyen Vardar, şunları söyledi:  'Bursaspor maçında bizi coşkuyla, son saniyeye kadar desteklesinler.  Desteklerine her zaman ihtiyacımız var. Bursaspor maçında taraftarların stadın  doldurmasını bekliyoruz. Bunu hak eden bir takım var. Pazar günü dolu tribünler  önünde elimizden geleni yapacağız. Bursaspor maçını kazanırsak Avrupa Ligi'nde  Liverpool karşısına daha moralli çıkacağız. 11 Şubat Çarşamba günü de kupada  Kayserispor maçımız var. Rakibimizi eleyip son sekiz takım arasında yer almak  istiyoruz.'

Serdar Kurtuluş'a övgü 

Vardar, sezon başından beri eleştirilen Serdar Kurtuluş'a da destek  verdi. Serdar Kurtuluş'un çok iyi karaktere sahip bir oyuncu olduğunu  vurgulayan siyah-beyazlı yönetici, bu oyuncunun geçen sezon bazı şansızlıklar  yaşadığını ve bu sezon başından beri çok çalıştığını ifade etti.

Serdar'ın, çalışmanın meyvelerini toplamaya başladığını belirten  Vardar, siyah-beyazlı oyuncunun üstüne koyarak gittiğini ve sezon sonuna kadar bu  şekilde devam etmesini beklediklerini söyledi.

'Sivok'un takıma katılması önemli' 

Mete Vardar, Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçında sakatlanan  Alexander Milosevic'in eksikliğinin ardından Tomas Sivok'un takıma katılmasının  önemli olduğunu dile getirdi. Ersan Adem Gülüm'ün de sarı kart cezası nedeniyle Bursaspor karşısında  oynayamayacağını hatırlatan Vardar, yine kupa mücadelesinde sakatlanan Daniel  Opare'nin hafta sonuna kadar hazır hale geleceğini sözlerine ekledi. 

Kaynak: AA

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!