Metaverse Dünyasında Ülkemizin Önemli Yerleri Ve Tarihi Eserlerinin Parsel Parsel Satın Alındığı İddiası

Araziler 10 dolardan başlayıp fiyatları 2500 dolara kadar çıkabilen altıgen şekiller halinde satılıyor. İddialara göre başta boğaz hattı olmak üzere İstiklal Caddesi ve önemli caddelerde yer kalmadı.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
27.12.2021

Ne kadar cahilane ve öngörüsüzce yaklaşıyorsunuz. Kimse gerçek dünyayı kapatıp oraya hapsolalım demiyor. Televizyon çıktığında, ''ne televizyonu ben gider konsere izlerim'' veya internet çıktığında ''asla kütüphane gibi olamaz kitapların yerini alamaz'' şeklindeki eleştiriler kadar sığ ve cahilane. Bugün insanların yüzde kaçı instagram, facebook gibi uygulamalardan tanışıp evleniyor acaba? Azımsanmayacak kadar çok. Önyargılı olmayın. Ben gelecek vaadettiğini düşünüyorum.

27.12.2021

bu haritaya nereden bakılıyor bilen varmı? evimin olduğu yeri alan varsa parasını bana vermesini isteyeceğimde :)

27.12.2021

Ben böyle bir geleceğe hazır değilim. Yok neymiş avatarını giydirip, sisleyip altına araba çekip konsere, gezmeye gönderebilecekmişim ben de VR gözlükler vs ile yaşayacakmışım ambiyansı... Ben dokunmadan, hissetmeden, kokusunu almadan neden böyle bir ambiyansı yaşamak isteyeyim ki... 10 sene önce Bitcoin için de yok bir kaç seneye kadar herkes geçecek para kalkacak vs dediler, Danimarka çıktı hava attı vs aha geldiğimiz durum EL SALVADOR'un resmi para ilan etmesi bu kadar. ELbet bunlar olacaktır ama böyle bir geleceği insan neden ister?

27.12.2021

Boyle bir seyi insan neden mi ister? Burada ahkam kesmeden once Metaverse dedigin sey ne tam olarak once ogrenmek lazim. He birde 2020 yilinda kac sinemaya tiyatroya konsere gittin? Sorunun cevabi birazda burada..

TÜM YORUMLARI OKU (13)