Mesut Hoşçan: “Bu Rezaleti Tüm Spor Kamuoyuna Bırakıyorum"

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe karşılaşması sonrası adeta çılgına döndü.

Hakem Alper Ulusoy’un verdiği kararlara isyan eden Başkan Hoşcan, yaptığı açıklamada “Bu rezaleti tüm spor kamuoyuna bırakıyorum. Böyle bir penaltı olamaz. Böyle bir rezalet olamaz. Kuddusi Müftüoğlu ile defalarca konuştum. Bu iş yürümez.

Fenerbahçe gibi bir camianın böyle bir galibiyete ihtiyacı yok. Mehmet Topal ayağına basıyor, benim oyuncum atılıyor. Kınıyorum, nefret ediyorum, futbolcuların emeğine yazık. Böyle bir şey olmaz, mümkün değil. Yarın beni ve taraftarımı da PFDK’ya sevk edecekler!” ifadelerini kullandı.

Açık Mert Korkusuz

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
18.01.2016

Biliyoruz neler olduğunu neler döndüğünü geçmiş olsun hakemlerden en çok çeken beşiktaştır trtsporda vardı en faiş hakem hataları diye 20 tane bunların 6 tanesi beşiktaşa ve en unutulmaz hakem hatasıda bize 1 numaradayız hakem gol atmıştı bize hakemden gol yedik resmen gelgelelim şike ve teşvik primlerine eğer olmasaydı şuan 17 idi herkes 3 yıldız nefretimsin renkliler iyiki beşiktaşlıyız şerefliyiz onurluyuz gururluyuz size başarı yolunda herşey mübah !

18.01.2016

Doğru zaten 20. dakikada penaltımız verilseydi o penaltıyı hakem vermeyecekti. Vermesi gereken penaltıyı vermeyince kendisini zorunda hissetti ve saçma bir pozisyona penaltı verdi. İlk yarıda alpaslanı kendisine açık şekilde küfrettiği halde atmamıştı. Sonra da bir pozisyonda hem alpaslana kırmızı hem de topala sarı verdi. Bir pozisyonda her iki oyuncuya da nasıl sarı verirsin? Evet hakrm maçı katletti ama olmasa fenerbahçe maçı yine aynı şekilde kazanmış olacaktı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ